Δείτε εδώ...

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Οργάνωση Αρχείου Μετά το Οργανόγραμμα

Μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ περί  ίδρυσης Νέου Οργανισμού στο ΥΠΠΕΘ και την κατανομή προσωπικού και αντικειμένων σε πέντε διαφορετικά, διακριτά τμήματα στις ΔΔΕ, επισυνάπτουμε αρχεία με τα νέα λεκτικά των φακέλων αρχείων για κάθε ένα απο τα τμήματα Διοικητικού, Οικονομικού, Προσωπικού, Πληροφορικής& Νέων Τεχνολογιών και Εκπαιδευτικών Θεμάτων.

Παρακαλούμε για την σχετική αναδιοργάνωση του αρχείου των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς μας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο συνημμένο έγγραφο. 

Ανάληψη Υπηρεσίας την 03-09-2018

Ακολουθούν οδηγίες ανάληψης υπηρεσίας τη Δευτέρα 03-09-2018 για τους εκπαιδευτικούς. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΩΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ Υ.Α.ΣΤΗ ΔΔΕ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

ΔΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

08.00 πμ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΕΠΛΗΝΕΤ, ΚΕΣΥΠ, ΕΚΦΕ

ΔΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

08.30 πμ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΔΕ / ΠΥΣΠΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ***

ΔΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

09.00 πμ

ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΉΚΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ

08.00 πμ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΥΣΔΕ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017-2018

08.00 πμ

***ΠΡΟΣΟΧΗ!! όσοι αποσπάσθηκαν απο άλλα ΠΥΣΔΕ στην Αιτωλοακαρνανία με την ένδειξη Α/ΘΜΙΑ θα προσέλθουν στις 09.00 πμ στη ΔΔΕ Αιτ/νίας να αναλάβουν ΠΡΩΤΑ εδώ και ΜΕΤΑ στην Α/θμια σύμφωνα με τις οδηγίες του συνημμένου εγγράφου .

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη εκπαιδευτικών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 85, παρ. 4 του Ν. 4547/2018 (Α΄ 102)

Ανακοινώνουμε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετάταξη εκπαιδευτικών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 85, παρ. 4 του Ν. 4547/2018 (Α΄ 102). 

Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των σχετικών αιτήσεων ορίζεται η 7η Σεπτεμβρίου 2018.

Νέα Μοριοδότηση Σχολικών Μονάδων

Ανακοινώνουμε στο συνημμένο έγγραφο  μέρος της  Υ.Α. με τη νέα μοριοδότηση σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς μας και σε πίνακα, ανά μοριοδότηση τις περιοχές. 

Όλη την Υ.Α. θα βρείτε στον υπερσυνδεσμο 

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/%CE%A5%CE%91_%CE%9C%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97_8_8_18_%CE%BC%CE%B5_%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B8_%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84__signed.pdf

 

Οδηγίες Ηλεκτρονικής Εγγραφής Μαθητών.

Ανακοινώνουμε οδηγίες για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής σε Σχολικές Μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Οι οδηγίες αφορούν τόσο σε ενέργειες των κηδεμόνων όσο και των σχολικών μονάδων. 

Μετατάξεις Εργ/κού Διδακτ. Προσωπικού ΑΕΙ - ΑΤΕΙ

Ανακοινώουμε τροποποίηση διατάξεων του ν.4452/2017 που αφορούν στις μετατάξεις Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού των Παεπιστημίων και ΤΕΙ. 

Κριτήρια Πρόσληψης Αναπληρωτών ΕΑΕ

Ανακοινώνουμε το ΦΕΚ 1239/Β/2017 που αφορά σε Υ.Α. για τα κριτήρια πρόσληψης αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπ/κών στην ΕΑΕ. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΦΕΚ 1239-Β-17.pdf)ΦΕΚ 1239-Β-17.pdf130 Kb

Έκδοση Βεβαιώσεων Ασφάλισης από τον ΕΦΚΑ

Επειδή οι βεβαιώσεις ασφάλισης που χορηγεί ο ΕΦΚΑ  ( πρ. ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ κτλ )  για χρόνο υπηρεσίας στον Ιδιωτικό Τομέα δεν αναφέρουν τις προβλεπόμενες για τους εκπαιδευτικούς ειδικές διατάξεις, και εν όψει σχετικής αλλαγής τους  ώστε να είναι έγκυρες, παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς να καθυστερήσουν την αναζήτησή τους μέχρις νεωτέρας. 

Για λεπτομέρειες, δείτε το συν/νο έγγραφο. 

Οδηγίες και Έντυπα για Αναγνώριση Χρόνου στον ιδιωτικό Τομέα.

Ανακοινώνουμε Οδηγίες και Έντυπο Αίτησης Αναγνώρισης Χρόνου Υπηρεσίας στον Ιδιωτικό Τομέα. 

Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών προκειμένου να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία. 

Για ερωτήματα που αφορούν στο θέμα αυτό θα απευθύνεστε στην Υπηρεσία μας αποκλειστικά με email

( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διευκρινίσεις για τις Άδειες Εξετάσεων

Το συνημμένο έγγραφο περιέχει διευκρινίσεις σχετικά με τις άδειες εξετάσεων των υπαλλήλων όπως αυτές τροποποιήθηκαν απο τον Ν.4210/2013. 

Τα κύρια σημεία ειναι 

α. οι άδειες ανέρχονται σε δέκα ημέρες καθ' έτος - μία ημέρα για κάθε μέρα εξέτασης. Εξαίρεση αποτελει η περιπτωση που η εξέταση πραγματοποιείται μέσα στο Σαββατοκύριακο οπότε ο υπάλληλος δικαιούται μία εργάσιμη μέρα πριν ή μετά. 

β. Άδεια εξετάσεων δίνεται και για την ορκωμοσία  ή την παρουσίαση/υποστήριξη διδακτορικής διατριβής. Αν έχουν όμως εξαντληθεί, για τον σκοπό αυτό θα χορηγείται κανονική άδεια.