Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑΛ έτους 20

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΑΛ αρχίζουν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.


Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο ΕΠΑΛ τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Ηλεκτρονοκή υποβολή μηχανογραφικού δελτίου ΓΕΛ 2020

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκινούν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν  την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/ σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2020-21

 Εγκύκλιος προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 και η αντίστοιχη προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής δικαιλογητικών λήγει την Πέμπτη 16-7-2020

 

Πρόγραμμα ειδικών μαθημάτων πανελλαδικών 2020

Με Υπουργική Απόφαση καθορίστηκε το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων και των μουσικών μαθημάτων για εισαγωγή υποψηφίων σε Τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους όπως και η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2020 ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑ.Λ.

Για το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) έτους 2020, τόσο με το Νέο όσο και με το Παλαιό σύστημα εξέτασης και για το πρόγραμμα ΕΠΑ.Λ. ανοίξτε τα συνημμένα αρχεία

Διαδικασία επιβεβαίωσης των Αιτήσεων Δηλώσεων που υπεβλήθησαν για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ έτους 2020.

Ξεκίνησε η διαδικασία επιβεβαίωσης αιτήσεων - δηλώσεων υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Καταληκτική ημερομηνία 14-5-2020

Διαδικασία επιβεβαίωσης των Αιτήσεων Δηλώσεων που υπεβλήθησαν για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2020

Ξεκίνησε η διαδικασία ελέγχου των Αιτήσεων δηλώσεων των υποψηφίων ΓΕΛ για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020.

Καταληκτική ημερομηνία η 14η Μαΐου 2020.

Πανελλαδικές εξετάσεις 2020: Αίτηση-Δήλωση και δικαιολογητικά για προφορική εξέταση

Επισυνάπτουμε τις συνημμένες εγκυκλίους σχετικά με την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2020 και την υποβολή δικαιολογητικών για προφορική εξέταση σε αυτές.

Επίσης το Δελτίο Τύπου όπου περιγράφεται συνοπτικά η διαδικασία της Αίτησης-Δήλωσης και όπου υπάρχουν όλα τα σχετικά ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές οδηγίες μπορείτε να το δείτε στο ακόλουθο link:

https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis 

Εισαγωγή υποψηφίων στην Τριτοβάθμια Εκπάιδευση μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕ.Λ. έτους 2020 με το παλαιό και το νέο σύστημα

Πληροφορίες για υποψηφίους (μαθητές και αποφοίτους) που θα επιλέξουν το ΝΕΟ σύστημα ή το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα εξετάσεων για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.