Δείτε εδώ...

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

2ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας και ο Δήμος Ναυπάκτου συνδιοργανώνουν το 2ο μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων χορών στην πόλη της Ναυπάκτου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΡΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΕΡΑ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Βυρωνική  Εταιρεία  Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσο του 10ου  Διεθνούς Φοιτητικού Βυρωνικού  Συνεδρίου την Δευτέρα 25 Μαϊου και  ώρα 8μ.μ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (POSTER 2015.jpg)POSTER 2015.jpg1496 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ .jpg)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ .jpg1050 Kb

Πρόσκληση Περιβαλλοντικής Ομάδας Γυμνασίου Νεάπολης

Σας επισυνάπτουμε πρόσκληση της Περιβαλλοντικής ομάδας του Γυμνασίου Νεάπολης σε εκδήλωση με θέμα "ΤΟΠΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με δημιουργίες μαθητών-καθηγητών

 

Ανακοινώνεται ότι η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με δημιουργίες μαθητών-καθηγητών που φιλοξενείται στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο του Μεσολογγίου θα είναι επισκέψιμη για το κοινό, τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

 

ΚΠΕ Μεσολογγίου - Θέρμου. Εκπαιδευτικές επισκέψεις 2013 - 2014

Πίνακας συμμετοχών σε "ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ " στο ΚΠΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΘΕΡΜΟΥ, για το σχολικό έτος 2013 - 2014.

Σχεδιασμός και υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

     Σας κοινοποιούμε τη νέα εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τον Σχεδιασμό και Υλοποίηση των Σχολικών Δραστηριοτήτων της φετινής σχολικής χρονιάς 2013-14, στην οποία αναφέρονται και τα σχετικά έντυπα σχεδιασμού και υλοποίησης.

Θεατρική παράσταση 1ου ΓΕΛ Μεσολογγίου

Η Θεατρική Ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Μεσολογγίου σας προσκαλεί στη θεατρική παράσταση "Αριστοφάνους Όρνιθες".

  • Τετάρτη 10 Ιουλίου, Μεσολόγγι - Θέατρο στο λιμάνι.
  • Παρασκευή 12 Ιουλίου, Αιτωβλικό - Θεατράκι

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.


Δείτε την πρόσκληση.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (προσκληση.jpg)προσκληση.jpg333 Kb

Εβδομάδα Περιβάλλοντος και καθαριότητας Δήμου Αγρινίου

Ο Δήμος Αγρινίου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία τα τοπικά συμβούλια και τους Τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους και άλλους φορείς θα πραγματοποιήσουν το διάστημα 14 έως 26 Απριλίου 2013 "Εβδομάδα Περιβάλλοντος και καθαριότητας".

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχοντας στη δράση αυτή εγκρίνει τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών και των των μαθητών σχολείων σας που θα πάρουν μέρος σ’ αυτή τη δράση.

Πρόγραμμα και Πίνακες Συμμετεχόντων Εκπ/κών στο Επιμορφωτικό Θεματικό Σεμινάριο 29-30 Μαρτίου 2013

Σας κοινοποιούμε το Πρόγραμμα και τους Πίνακες Συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών στο διήμερο Επιμορφωτικό Θεματικό Σεμινάριο που διοργανώνει το ΚΠΕ Μεσολογγίου - Θέρμου στις 29-30 Μαρτίου 2013 με θέμα «Ανθρωπογενές περιβάλλον και Αειφόρος Διαχείριση».

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή Εκπαιδευτικών σε Επιμορφωτικές Ημερίδες

     Το ΚΠΕ Μεσολογγίου-Θέρμου στα πλαίσια προγραμματισμού των δράσεών του για το έτος 2012-2013 και της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΙΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ» που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, διοργανώνει για τις 8 & 9 Απριλίου 2013 σε συνεργασία με την Α΄ΕΛΜΕ Αιτ/νίας δύο Επιμορφωτικές Ημερίδεςγια Εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης του νομού Αιτωλοακαρνανίας.