Δείτε εδώ...

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

website about

Σκοπός και φιλοδοξία του σχεδιασμού του νέου ιστοτόπου της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο που θα ενημερώνει για τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της Διεύθυνσης.

Αν κατά την περιήγηση σας εντοπίσετε σφάλματα ή δυσλειτουργίες, παρακαλούμε να μας το γνωρίσετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση webmaster [at] dide.ait.sch.gr για να προβούμε στις απαραίτητες επεμβάσεις-διορθώσεις. Επίσης θα χαρούμε πολύ να μας προτείνετε οποιοδήποτε θέμα νομίζετε ότι σχετίζεται με το νέο ιστότοπο και θα θέλατε να το παρουσιάζει ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να τον βελτιώσει.

O δικτυακός τόπος έχει υλοποιηθεί με το Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα Joomla. H ιστοσελίδα dide.ait.sch.gr δημιουργήθηκε από το Τμήμα Μηχανογράφησης της Διεύθυνσης (τηλ. 2631 0 50062) και το περιεχόμενό της είναι ενημερωτικό–ειδησεογραφικό.
Για τη σχεδίαση και την ανάπτυξη του διαδικτυακού τόπου εργάζονται οι: Γιάννης Χατζής (εκπ/κός κλ. ΤΕ01.13) και Γαρεφαλάκης Μανώλης (εκπ/κός κλ. ΠΕ19)

(Ημ/νία έναρξης του ιστοτόπου: 14/5/2012)