Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ανακοινώνουμε ψηφιακό ενημερωτικό υλικο για την κοινωνικη προβολή των ΕΠΑΛ. 

Μπορείτε να αναζητήσετε περαιτέρω αρχεία στον σύνδεσμο 

http://www.minedu.gov.gr/texniki-ekpaideusi-2/psifiako-yliko-gia-tin-provoli-tis-eek 

 

Ανακοινώνουμε τις εγκυκλίους και τις συνοδευτικές προς αυτές αιτήσεις υποβολής συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017 για τις κατηγορίες 

- ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ 

-ΕΠΑΛ 

- ΦΥΣΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΩΝ 

Οι ημερομηνίες υποβολής ειναι απο 21  Φεβρουαρίου 2017 έως και 02 Μαρτίου 2017.

 

Δημοσιεύθηκε ο Νόμος που αφορά στην αναγνώριση για βαθμολογική εξέλιξη συναφούς υπηρεσίας εκπαιδευτικών στον Ιδιωτικό Τομέα. 

Εκτός αυτού στον ίδιο νόμο εξετάζονται θέματα 

- εγγραφών μαθητών σε Γενικά Λύκεια

- Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 

- Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

- Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

- Μειονοτικής Εκπαίδευσης.  

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, αναφορικά με την αναγνώριση του χρόνου προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα σύμφωνα με τους όρους και τους προϋποθέσεις του ΠΔ 69/2016 (ΦΕΚ 127Α'/2016), αναμένουμε περαιτέρω διευκρινήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία - πρωτίστως από το Υπουργείο Εσωτερικών και ακολούθως από το Υπουργείο Παιδείας - για το αν οι εκπαιδευτικοί εντάσσονται ή όχι στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 1 του παραπάνω ΠΔ, δεδομένου ότι οι εκπαιδευτικοί διέπονται από ειδικές διατάξεις ως προς την βαθμολογική εξέλιξή τους.

 

 

 

Σας επισυνόπτουμε την με αριθμ. 100513/Ε2/17-06-2016 Υ.Α. του ΥΠ.Π.Ε.Θ., με θέμα: "Οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία μετάταξης εκπαιδευτικών σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π. των Α.Ε.Ι."

Ανακοινώνουμε τις νέες Αποφάσεις Αναθέσεων τρέχοντος έτους. 

 

 

Ανακοινώνουμε το ΦΕΚ 1356/Β/2015 που αφορά στις αναθέσεις  Μαθημάτων Μουσικών Σχολείων  και τη ρύθμιση θεμάτων μουσικών ειδικεύσεων τόσο σε εκπαιδευτικούς κλάδου Μουσικής όσο και σε εκπαιδευτικούς λοιπών κλάδων των Μουσικών Σχολείων.

Στο ΦΕΚ επιπρόσθετα αναφέρεται η διαδικασιά συμπλήρωσης ωραρίου και οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για πρόσθετες μουσικές ειδικεύσεις.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.pdf)ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.pdf190 Kb

Η εκπαιδευτική κοινότητα με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στους κόλπους της τους εκπαιδευτικούς που επανέρχονται  στην ενεργό υπηρεσια από το καθεστώς διαθεσιμότητας!

Ανακοινώνεται εγκύκλιος για την διαδικασιά ανάληψης υπηρεσίας και τοποθέτησής τους!

Στις 11 Μαΐου 2015 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Α΄ 47) ο ν.4325/2015  «Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Αποκατάσταση αδικιών και άλλες διατάξεις»

Διαβάστε περισσότερα: Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση....

 

 

 

Το προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του οποίου οι ειδικότητες κατά κλάδο και κατηγορία καταργήθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4172/2013 (ΦΕΚ167 τ.Α΄) και του Ν.4250/2014 (ΦΕΚ74 τ.Α΄) , δύναται εάν το επιθυμεί......

Διαβάστε περισσότερα: Διαδικασία επαναφοράς προσωπικού – κινητικότητα