Δείτε εδώ...

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

e-Παράβολο Κπγ

Οδηγίες για την έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου για το Κπγ. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να προβαίνουν και μόνοι τους στην έκδοση e-παραβόλου, μέσω της διαδικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr, στη διαδρομή: Αρχική Σελίδα / Υπηρεσίες προς Πολίτες / e-Παράβολο).

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2023A

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 14-03-2023 έως και την Τρίτη 21-03-2023 και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Α’ εξεταστικής περιόδου 2023.
Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 για την πιστοποίηση της γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής για τα επίπεδα:
α) Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test).
β) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) .
γ) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test).
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

     Συγκεκριμένα, έως την Τρίτη 21-03-2023 και ώρα 23.59

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Α

Σας ενημερώνουμε πως έχουμε παραλάβει τα Πιστοποητικά ΚΠΓ περιόδου 2022Α. Οι επιτυχόντες μπορούν να λαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.00 π.μ. έως τις 14.30

Θα επιδίδονται στους ενδιαφερομένους αυτοπροσώπως ή στους νόμιμους κηδεμόνες και εκπροσώπους τους (εφόσον είναι ανήλικοι) ή σε άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με «το γνήσιο της υπογραφής», ως ο νόμος ορίζει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ

Κοινοποιούμε το πρόγραμμα εξετάσεων ΚΠΓ γραπτά και προφορικά (το πρόγραμμα των προφορικών θα αναρτηθεί  μετά τις 15.00 αύριο Παρασκευή 25-11-2022 και έξω από το εξετσστικό κέντρο).

Επισημαίνουμε ότι στο νομό μας εξετάσεις πραγματοποιούνται μόνο το Σάββατο 26-11-2022.

Εξεταστικό κέντρο για το νομό μας  είναι το 3ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου επί της οδού Λορέντζου Μαβίλη 5.

Η είσοδος των εξεταζόμενων στο εξεταστικό κέντρο προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις επιτρέπεται χωρίς να απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης ή βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ή εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου (self test, rapid test ή PCR test).( ΚΥΑπόφαση Δ1 α/Γ.Π.οικ.50908/2022 - ΦΕΚ 4695/Β/7-9-2022)

ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΠΓ- ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων που θα εξεταστούν στο εξεταστικό κέντρο της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας και σε περίπτωση κωλύμματος ως προς την ώρα της προφορικής εξέτασης, μπορείτε να μας δηλώσετε ποιες ώρες δεν μπορείτε να προσέλθετε ( και το λόγο του κωλύματος) στέλνοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Παρασκευή 18-11-2022.

Και η γραπτή και η προφορική εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο 3ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου το Σάββατο 26-11-2022

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022Β

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι

από την Τετάρτη 12-10-2022 έως και την Τετάρτη 19-10-2022 και ώρα 23.59

θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων για τις Εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Β’ εξεταστικής περιόδου 2022.
Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 για την πιστοποίηση της γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής, Ισπανικής και Τουρκικής ως εξής:
α) Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.
β) Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική.


Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις Εξετάσεις, παρακαλούμε να μεριμνήσουν ώστε έγκαιρα να ολοκληρώσουν όλα τα στάδια της απαιτούμενης διαδικασίας για την υποβολή της αίτησής τους εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας. Συγκεκριμένα, έως την Τετάρτη 19-10-2022 και ώρα 23.59

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΠΓ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021Β

Σας ενημερώνουμε πως έχουμε παραλάβει τα Πιστοποητικά ΚΠΓ περιόδου 2021Β. Οι επιτυχόντες μπορούν να λαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.0 π.μ. έως τις 14.30

Θα επιδίδονται στους ενδιαφερομένους αυτοπροσώπως ή στους νόμιμους κηδεμόνες και εκπροσώπους τους (εφόσον είναι ανήλικοι) ή σε άτομα εξουσιοδοτημένα με υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη με «το γνήσιο της υπογραφής», ως ο νόμος ορίζει.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΠΓ 28 ΚΑΙ 29-5-2022

Η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ Α΄ΚΑΙ Β΄

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΠΓ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Λόγω μείωσης του αριθμού των εξεταστών  στα Γερμανικά επίπεδο Α΄και επίπεδο Β΄,οι ώρες των προφορικών θα τροποποιηθούν. Ως εκ τούτου οι υποψήφιοι των Γερμανικών θα πρέπει να ενημερωθούν για τις νέες ώρες εξέτασης οι οποίες θα κοινοποιηθούν εντός της ημέρας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΠΓ ΜΑΪΟΣ 2022 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΔΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δημοσιεύουμε προς ενημέρωση των υποψηφίων: Α. το πρόγραμμα εξετάσεων ΚΠΓ Μαίου 2022

                                                                  Β. το πρόγραμμα προφορικής εξέτασης ΚΠΓ υποψηφίων της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Και η γραπτή και η προφορική εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο 3ο ΓΕ.Λ. Αγρινίου

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2022 και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 Κοινοποιούμε τον πίνακα με τα Εξεταστικά Κέντρα ΚΠΓ εξεταστικής περιόδου 2022Α, όπως αυτά ανακοινώθηκαν με το από 06-05-2022 Δελτίο τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επιπλέον επισυνάπτουμε το ωρολόγιο πρόγραμμα των εξετάσεων