Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΠΑΛ 2022-23

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επόμενης φάσης Ζ’ της Μαθητείας ΕΠΑΛ και με σκοπό την αρχική πληροφόρηση και ενημέρωση των φορέων του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και κατόπιν και του Ιδιωτικού για τον οποίο θα εκδοθεί και η σχετική πρόσκληση στο προσεχές χρονικό διάστημα, κοινοποιούμε το συνημμένο Δελτίο Τύπου

Ενημέρωση για προσωρινούς πίνακες τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Οι προσωρινοί πίνακες τοποθέτησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης, ΕΕΠ, ΕΒΠ, θα ανακοινωθούν το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020.

Πλήρωση θέσης Υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας

Προκήρυξη με θέμα: "Πλήρωση μιας (1) θέσης Υπευθύνου Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας". Καλούνται οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ11 της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι διαθέτουν τις νόμιμες προϋποθέσεις επιλογής, εφόσον επιθυμούν να επιλεγούν σε θέση Υπευθύνου  Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, με  τριετή θητεία η οποία θα ξεκινήσει με την τοποθέτησή τους και θα λήξει στις 31-07-2023, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Χαιρετισμός Διευθυντή ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Χαιρετισμός

 

 

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι

        Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προσωρινός Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και να διαβεβαιώσω όλους ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των εκπαιδευτικών λειτουργών, των μαθητών, των γονέων και κηδεμόνων και των εργαζομένων στην υπηρεσία.

       Δεσμεύομαι να ασκήσω τα καθήκοντά μου με βασικές αρχές την ισονομία, την δικαιοσύνη  και το συνεργατικό πνεύμα για μια διοίκηση με δημοκρατικό ήθος και ανθρώπινο πρόσωπο.

       Ευελπιστώ στην εποικοδομητική συνεργασία και συμπαράσταση όλων με στόχο ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό σχολείο. Στόχος μας είναι και παραμένει η δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών μάθησης και ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, χαράς και δημιουργικότητας που αποβλέπει στην καλλιέργεια ευαισθητοποιημένων, ενημερωμένων και πεπαιδευμένων μαθητών-πολιτών όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη κοινωνία.

 

Με εκτίμηση,

 

Σαρδέλης Αθανάσιος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών στα Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους/τις εν ενεργεία Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, που έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία, υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου Π.Υ.Σ.Π.Ε. – Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και επιθυμούν να ορισθούν μέλη στα οικεία Π.Υ.Σ.Π.Ε.-Π.Υ.Σ.Δ.Ε. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον Περιφερειακό Διευθυντή Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας μέσω των αντίστοιχων οικείων Διευθύνσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης (Αιτ/νίας, Αχαΐας και Ηλείας), από Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020 μέχρι και Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020.

Διευθυντής Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, αποχαιρετιστήρια επιστολή

Αποχαιρετιστήρια επιστολή

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

          Σήμερα κλείνει ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο στην επαγγελματική μου ζωή. Πιστεύω ότι υπηρέτησα την θέση του Διευθυντή της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας με σεβασμό στους ανθρώπους, υπομονή, αξιοπρέπεια και τιμιότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, διοικητικούς υπάλληλους και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς,  που με βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια στην διεκπεραίωση όλων των διοικητικών λειτουργιών της υπηρεσίας και επέτυχαν την άψογη εξυπηρέτηση πολιτών και συναδέλφων. Ιδιαίτερα ευχαριστώ για την όλη συνεργασία και στήριξη τον κ. Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας. 

            Το ίδιο ισχύει και για όλα τα μέλη του ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας που συνέδραμαν στη λειτουργία της υπηρεσίας όλα αυτά τα χρόνια και με τα οποία  είχα άψογη συνεργασία. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους Διευθυντές, Υποδ/ντές των σχολικών μονάδων , τα μέλη των Δ.Σ της Α’ και Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μου πρόσφεραν. Τέλος, ευχαριστώ, όλους τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες του νομού μας, δίνοντας την καθημερινή μάχη για το δημόσιο σχολείο.

          Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας από όποια θέση θα υπηρετώ στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση του νομού μας. Θεωρώ ότι ο τελικός απολογισμός από τη θητεία μου στη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης είναι θετικός, με τα όποια λάθη μπορεί να έγιναν. Θα μου μείνει το σημαντικό κεφάλαιο των ανθρώπινων σχέσεων, ο σεβασμός και η αμοιβαία εκτίμηση που αναπτύχθηκε με όλους σας αυτό το χρονικό διάστημα. Η σχέση αυτή με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ επαγγελματικά και να βελτιωθώ ως άνθρωπος, μέσα από την αλληλεπίδραση με πολλούς και σημαντικούς συναδέλφους.

           Η εκπαίδευση, που υπηρέτησα μέχρι σήμερα από όλες τις θέσεις, θα είναι για μένα σημαντική προτεραιότητα.

          Εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειές σας, υγεία. Να είστε ευτυχισμένοι και δημιουργικοί. Η νέα σχολική χρονιά να είναι μια καλή και ασφαλής χρονιά για όλους μας.

Με εκτίμηση,

 

Καζαντζής Χρήστος

 

Προκήρυξη – πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επιλογή των προσωρινών Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη: τις διατάξεις:

α) του άρθρου 30 του ν. 4713/2020 (Α΄ 147) « Εκσυγχρονισμός της ιδιωτικής εκπαίδευσης και άλλες επείγουσες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων»,

β) της περίπτ. 11 της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 3861/2010 (Α΄112),

γ) του ν. 4622/2019 (Α΄ 133) «Επιτελικό Κράτος: Οργάνωση, λειτουργία και διαφάνεια της Κυβέρνησης, των κυβερνητικών οργάνων και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης»,

δ) του π.δ. 18/2018 (Α΄ 31) « Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων», όπως ισχύει,

ε) του π.δ. 81/2019 (Α΄ 119) «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους – Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων»,

στ) του π.δ. 83/2019 (Α΄ 121) «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών»,

ζ) του π.δ. 84/2019 (Α΄123) « Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών / Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων»,

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ο Υ Μ Ε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω πενήντα οκτώ (58) θέσεων Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με προσωρινούς Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα που έχουν τα νόμιμα προσόντα να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Τοποθέτηση Διευθύντριας στην κενωθείσα θέση του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου, σε συμμόρφωση δικαστικής απόφασης

Επισυνάπτεται απόφαση τοποθέτησης Διευθύντριας σχολικής μονάδας αρμοδιότητάς μας, σε συμμόρφωση δικαστικής απόφασης.  

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΨΦ8746ΜΤΛΗ-ΧΥΡ.pdf)ΨΦ8746ΜΤΛΗ-ΧΥΡ.pdf1868 Kb

Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων διευθυντών/τριών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, έτους 2017 – Συμμόρφωση σε Δικαστική Απόφαση

Επισυνάπτεται η με αριθμ. πρωτ. Φ.32.2/4875/22-06-2020 (ΑΔΑ: ΩΒΙΟ46ΜΤΛΗ-ΧΗ2) Απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, με θέμα: «Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων διευθυντών/τριών όλων των τύπων Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, έτους 2017 – Συμμόρφωση σε Δικαστική Απόφαση».

ΕΚΤΑΤΟ: Νέο περιορισμένο Ωράριο λειτουργίας ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας για το κοινό

Σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Περιορισμένη Λειτουργία Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων», ανακοινώνουμε ότι τροποποιείται ο τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού με την υπηρεσίας μας.

Συστήνεται τυχόν αιτήματα πολιτών να στέλνονται με αποστολή της συνημμένης φόρμας με το αίτημά σας, με ηλεκτρονικά μέσα:

μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ή τηλεομοιοτυπίας-Fax: 2631026298

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η διεκπεραίωση αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικών μέσων, η υπηρεσία μας θα δέχεται το κοινό μόνο για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις και μόνο κατόπιν ραντεβού

είτε μέσω τηλεφώνου (2631050058 & 2631050032)

είτε αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

όλες τις εργάσιμες ημέρες από 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Ενημερώνουμε επίσης ότι στην υπηρεσία θα τηρείται βιβλίο με τα στοιχεία των επισκεπτών, για ιχνηλάτηση πιθανού κρούσματος, το οποίο θα καταστραφεί μετά τη λήξη της περιόδου εφαρμογής των έκτακτων μέτρων. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ