Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Πληροφορίες σχετικές με θέματα Τ.Π.Ε, Ρομποτικής και υποστήριξης Τ.Π.Ε. μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο του ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕΤ. Αιτωλοακαρνανίας.

http://blogs.sch.gr/plinetait/

Απόσπαση εκπαιδευτικού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τοποθέτηση στο Τμήμα Δ΄ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών ως Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών

Επισυνάπτεται Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Αιτωλ/νίας, με θέμα: «Απόσπαση εκπαιδευτικού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας και τοποθέτηση στο Τμήμα Δ΄ Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών ως Υπεύθυνο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών» 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΩΔΝ04653ΠΣ-Τ5Γ.pdf)ΩΔΝ04653ΠΣ-Τ5Γ.pdf806 Kb

Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας

Eπισυνάπτεται Απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Αιτωλ/νίας, με θέμα: «Κύρωση τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας» 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΩΤ334653ΠΣ-0ΗΤ.pdf)ΩΤ334653ΠΣ-0ΗΤ.pdf814 Kb

Πρόσκληση Υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογίων της ΔΔΕ Αιτωλ/νίας σε συνέντευξη.

 

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του αναμορφωμένου αξιολογικού πίνακα κατάταξης των υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω πίνακα καλούνται σε συνέντευξη, βάσει των παρ. 4 και 5 του άρθρ. 24 του Ν. 4547/2018, αλλά και της υπ’ αριθμ. 222084/ΓΔ4/31-12-2018 (Φ.Ε.Κ. 5919/τ.Β΄)  Υπουργικής  Απόφασης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. 

Η διαδικασία της συνέντευξης θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 στην έδρα της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας (Κύπρου 20, 1ος όροφος, Τ.Κ. 30200, Μεσολόγγι)

 

Αναμορφωμένος Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας

Σε συνέχεια της με αριθμ. 12/21-02-2019 πράξεως του Συμβουλίου Επιλογής επισυνάπτεται Αναμορφωμένος Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας Υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας.

Τελικός Πίνακας Δεκτών Υποψηφίων Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλ/νίας

Επισυνάπτεται πίνακας υποψηφίων οι οποίοι πληρούν τα τυπικά προσόντα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής του Υπευθύνου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νίας.

 

Πρόσκληση Πλήρωσης θέσεων ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αιτ/νίας

Ανακοινώνουμε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενούμενων θέσεων Υπευθύνου και Τεχνικών Υπευθυνων του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αιτ/νίας. 

Ανακ/ση - Πρόσκληση για στελέχωση ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αιτ/νίας

Ανακοινοποιούμε προηγουμενο έγγραφό μας για τη στελέχωση του ΚΕΠΛΗΝΕΤ αρμοδιοητάς μας. 

5η διημερίδα εκπαιδευτικών πληροφορικής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η 5η διημερίδα εκπαιδευτικών πληροφορικής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης Πυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 11/11 και το Σάββατο 12/11/2016.

Τη ζωντανή αναμετάδοση της διημερίδας στο youtube ανέλαβε το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.T. Αιτ/νίας και είναι σε HD ποιότητα (720p).

Περισσότερα στο blog του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αιτω/νίας.

 

Η ομιλία του δ/ντη Δ.Δ.Ε. Αιτ/νίας είναι διαθέσιμη εδώ.

Δωρεάν kit ρομποτικής σε δημοτικά και γυμνάσια της Αιτ/νίας

Το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Αιτ/νίας σε συνεργασία με την ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας (κ. Άρη Λούβρη) και την WRO Hellas εξασφάλισε από 1 kit ρομποτικής Lego WeDo ή Lego Mindstorms (για Δημοτικά ή Γυμνάσια της Π.Ε. Αιτ/νίας.

Περισσότερα στο site του ΚΕΠΛΗΝΕΤ.