Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Παρουσίαση Θεατρικής παράστασης του ΓΕ.Λ. Παραβόλας

Σας επισυνάπτουμε πρόσκληαη που αφορά την παρουσίαση θεατρικής παράστασης του ΓΕ.Λ. Παραβόλας.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (2PTYXO.pdf)2PTYXO.pdf708 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (PROSKLHSH OI HLITHIOI.pdf)PROSKLHSH OI HLITHIOI.pdf149 Kb

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2016- "Μουσειακή Εκπαίδευση στην Αιτωλοακαρνανία

Συμμετέχοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά στον εορτασμό για τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος διοργανώνει Ημερίδα, σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας. Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Ναυπακτία» στην Ναύπακτο, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00-20:00.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 5ου Γυμνασίου Αγρινίου

Ανακοινώνουμε την πρόσκληση του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει. 

13η Συνάντηση Μαθητικών Χορευτικών Ομίλων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και Ο Δήμος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου συνδιοργανώνουν 

Διαβάστε περισσότερα: 13η Συνάντηση Μαθητικών Χορευτικών Ομίλων

Πρόσκληση του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου

ΤΟ 2Ο ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην :

"ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ"

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014, 10:30 Π. Μ.
στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε (26340) 27394.

11η Συνάντηση Χορευτικών Μαθητικών Ομίλων

 Η 11η Συνάντηση Μαθητικών Χορευτικών Ομίλων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στο υπαίθριο Θέατρο του Αιτωλικού.

 Δείτε περισσότερα στα συνημμένα αρχεία.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (3PT-1.jpg)3PT-1.jpg1028 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (3PT-2.jpg)3PT-2.jpg1130 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (POSTER.jpg)POSTER.jpg1070 Kb

Πρόσκληση του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου.

       Ο  Διευθυντήs  και  ο Σύλλογοs  Διδασκόντων του  Γυμνασίου  Ευηνοχωρίου, στα  πλαίσια  εορτών  Εξόδου  2013, σας προσκαλούν στις 15 Απριλίου 2013 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου για να παρακολουθήσετε το σύνολο μουσικής δωματίου του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου να ερμηνεύει το έργο του Διονυσίου Σολωμού, «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Σεμινάριο για το ασφαλές διαδίκτυο

       Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού Ναυπάκτου θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο για το ασφαλές διαδίκτυο και απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολείων του Δήμου Ναυπάκτου.

Εκδήλωση βράβευσης Θεσμού Αριστείας 2012

Θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 στο χώρο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α, εκδήλωση βράβευσης των εκπαιδευτικών, των οποίων τα έργα επιλέχθηκαν, στο πλαίσιο του Θεσμού Αριστείας 2012.

Ο Θεσμός Αριστείας υπάγεται στο πλαίσιο της Πράξης «Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη Καλών Πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3, - Οριζόντια Πράξη, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου

Την προηγούμενη σχολική χρονιά υλοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου, στο οποίο συμμετείχαν έντεκα (11) σχολικές ομάδες που παρουσίασαν τις θεατρικές τους παραστάσεις στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ένταξη του θεάτρου στο Σχολείο και ο ρόλος του ως μορφοπαιδευτικού αγαθού με αισθητικό, καλλιτεχνικό, διδακτικό και παιδαγωγικό περιεχόμενο, εξακολουθεί να αποτελεί διαχρονική αξία πρόκειται να υλοποιήσουμε και φέτος με τον Δήμο Αγρινίου το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου.

Ο χρόνος διεξαγωγής θα είναι τον Απρίλιο 2013.

 

Δηλώσεις συμμετοχής

Στο Φεστιβάλ μπορούν να συμμετέχουν όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, υποβάλλοντας σχετική δήλωση συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 30 Νοεμβρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο έγγραφο.

 

Πρόγραμμα παραστάσεων

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου. Οι παραστάσεις αρχίζουν την Τετάρτη 3 Απριλίου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 25 Απριλίου. Η τελετή λήξης έχει προγραμματιστεί το Σάββατο 27 Απριλίου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα στο συνημμένο αρχείο.