Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Το σχολείο μας, το 6ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου, στο πλαίσιο του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Αγρινίου παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη θεατρική παράσταση «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Λιούις Κάρολ σε διασκευή του Δημήτρη  Αδάμη.

Μετά από επιθυμία  του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) να επαναληφθεί η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση για τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου, οι υπεύθυνοι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ αποδέχτηκαν το αίτημά τους και παραχωρούν  την αίθουσα του θεάτρου. Μεσούσης εξεταστικής περιόδου και παρά τις δυσκολίες λόγω των σχολικών υποχρεώσεων των μαθητών, η θεατρική ομάδα και γενικότερα  η σχολική κοινότητα του 6ου ΓΕΛ Αγρινίου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα αυτό με χαρά.

Τους περιμένουμε, λοιπόν, την Τετάρτη 30 Μαΐου στις 11:00 π.μ. στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, για να ταξιδέψουμε μαζί σε μια χώρα γεμάτη χρώματα, μουσική, τραγούδια και χορό…στη Χώρα των Θαυμάτων!»