Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Δελτίο τύπου-Βράβευση αριστούχων μαθητών

Στις 26 Μαρτίου 2018  και 10:00 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών (ο πρώτος σε βαθμολογία από κάθε τάξη) από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιο Πέτρο Δικαστικής Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, σχολικού έτους 2016-2017 προσφέροντας συμβολικά κάποια βιβλία σε κάθε μαθητή/τρια με τη χορηγία της Δ/νσης Ιστορίας Στρατού και της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας  και δίνοντας  πολλές ευχές για καλή πρόοδο και επιτυχίες στη ζωή τους.

Στην βράβευση παραβρέθηκαν, απηύθυναν χαιρετισμό και έλαβαν μέρος στην βράβευση οι Σεβαστιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, η Διευθύνουσα του Πρωτοδικείου Αγρινίου κ. Ιωάννα Ξυλιά, η Πρόεδρος Πρωτοδικών και Δικαστής Ανηλίκων Αγρινίου κ. Ελένη Καρανικόλα, ο Δικαστής Ανηλίκων και Ανακριτής Αγρινίου κ. Χρήστος Μπούκας, ο Προϊστάμενος του Ειρηνοδικείου Αγρινίου κ. Ιωάννης Βασιλιάς,  ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Καζαντζής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαευθυμίου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Νικάκης, ο Υπολοχαγός του Πεζικού Ιωάννης Κοντοπάνος ως εκπρόσωπος του Ταξίαρχου Νικόλαου Δελατόλα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι Επιμελήτριες Ανηλίκων της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου, κ. Ευτυχία Μανιάκη και κ. Κυριακή Ζαρκανίτη, παρευρέθηκαν οι Πρωτοδίκες του Πρωτοδικείου Αγρινίου κ. Χρυσάνθη Σταυροπούλου και Γεώργιος Γκότσης, πολλοί Διευθυντές/ντριες και γονείς των βραβευθέντων.

 Η  Προϊσταμένη   κ.α.α.

    Eυτυχία Γ. Μανιάκη

    Π.Ε. Σωφρονιστικού Ανηλίκων