Δείτε εδώ...

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Hμερίδα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υλοποιεί πρόγραμμα δράσεων με στόχο την ενημέρωση μαθητών, γονέων και άλλων ενδιαφερομένων φορέων, για τα θετικά και αρνητικά του Διαδικτύου και συνακόλουθα τους κινδύνους που ελλοχεύουν, κατά την πλοήγηση τους σʼ αυτό.

Οι δράσεις αυτές έχουν τύχει ευρύτατης αποδοχής και στο πλαίσιο αυτό η Υπηρεσία κατάρτισε πρόγραμμα επισκέψεων σε πόλεις της επικράτειας για τη διεξαγωγή ημερίδων. Ειδικότερα, η Υπηρεσία μας σκοπεύει να επισκεφτεί τη Ναύπακτο για τη διεξαγωγή Ημερίδας με θέμα την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο την 29-05-2013.

 

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ, 29/05/2013, ώρα 19.00

 

     Οι θεματολογίες που θα αναπτυχθούν κατά τη διεξαγωγή των ημερίδων αυτών, θα είναι:

α) Μέτρα προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση μέσω διαδικτύου.

β) Cyberbullying.

γ) Κραυγές απόγνωσης μέσω διαδικτύου (Πρόληψη αυτοκτονιών).

     Η υλοποίηση των ημερίδων αυτών θα πραγματοποιηθούν από τον Υποδιευθυντή της ΥΠ.Ο.Α.Δ.Η.Ε, Ταξίαρχο κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ, καθώς και από εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υπηρεσίας μας. Επίσης, κατά περίπτωση θα συμμετάσχει η βουλευτής κ. ΡΑΠΤΗ Έλενα, με 5λέπτη παρέμβαση στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εκστρατείας «ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ», υπό την ιδιότητα της ως συντονίστρια για την Ελλάδα.