Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Επιμορφωτικό σεμινάριο για ηλεκτρολόγους εκπαιδευτικούς

Οι ηλεκτρολόγοι Σχολικοί Σύμβουλοι Αττικής διοργανώνουμε επιμορφωτικό σεμινάριο, μετά την με αρ. πρωτ. 6909/8-5-2012 έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π&Δ Εκπαίδευσης Αττικής, με θέμα «Ελεγχόμενες ανορθώσεις με τη βοήθεια του λογισμικού Matlab/Simulink».

Το σεμινάριο απευθύνονται στους ηλεκτρολόγους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 στο Ε.Μ.Π. (Πολυτεχνειούπολη - Ζωγράφου Ηρώων Πολυτεχνείου 9, Νέα Κτίρια Ηλεκτρολόγων, 1ος όροφος, αίθουσα υπολογιστών αρ. 3). Το σεμινάριο θα λάβει χώρα τις ώρες 10:30 – 12:30 και θα επαναληφθεί με το ίδιο αντικείμενο τις ώρες 15:00 – 17:00, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί τόσο των πρωινών ΕΠΑΛ, όσο και των απογευματινών ΕΠΑΣ και των εσπερινών ΕΠΑΛ .

Οι ενδιαφερόμενοι ηλεκτρολόγοι εκπαιδευτικοί πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο μέχρι και τη Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στο email του Σχ. Συμβούλου Πάγκαλου Σταύρου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο δήλωσης συμμετοχής. Στην αίτηση συμμετοχής θα αναφέρονται ονοματεπώνυμο, ειδικότητα-κλάδος, σχολείο, στοιχεία επικοινωνίας και σε ποιο από τα δύο δίωρα είναι επιθυμητή η παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Περισσότερα στα συνημμένα έγγραφα.