Δείτε εδώ...

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

[Ανακοινοποίηση] Σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας

Ανακοίνωση Σεμιναρίου Θεατρικής Παιδείας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Παύλου Καλογερά, θα πραγματοποιήσει Επιμορφωτικό Σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας με τίτλο "Σεμινάριο Θεατρικής Παιδείας".

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, ώρα 08:30-14:30 στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

Η Ομάδα των επιμορφούμενων θα είναι τριάντα (30), κατ’ ανώτατο όριο, μόνιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλων των ειδικοτήτων, του νομού Αιτωλοακαρνανίας. Θα τηρηθεί αυστηρά το ωράριο εργασιών του Σεμιναρίου γι’ αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των συμμετεχόντων. Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται, να αποστείλουν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων, κ. Παύλο Καλογερά, συμπληρωμένη
την επισυναπτόμενη αίτηση το αργότερο μέχρι Παρασκευή 12 Οκτωβρίου είτε ηλεκτρονικά, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε στο φαξ 2631 024 895 είτε εγγράφως
στην Διεύθυνση. Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι η αίτηση έχει ληφθεί από τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τον προβλεπόμενο αριθμό (30) θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Επιλογή συμμετεχόντων

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίουμετά από κλήρωση επιλέχθηκαν οι πρώτοι εκπαιδευτικοί που θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο.

Για τους εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν θα πραγματοποιηθεί και 2ο Σεμινάριο με τα ίδια θέματα και το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο. Προγραμματίζεται να διεξαχθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες διαβάστε στα συνημμένα αρχεία.