Δείτε εδώ...

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

3η Ημερίδα Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής

Η Πανελλήνια Ένωση Ειδικών Παιδαγωγών (ΠΕΕΠ) μετά την επιτυχία της ημερίδας και της διημερίδας Καινοτόμων και Αποτελεσματικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα δύο προηγούμενα σχολικά έτη -οι εισηγήσεις των οποίων είναι αναρτημένες στον ιστότοπο www.specialeducation.gr- και ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των συναδέλφων για συνέχιση της πρωτοβουλίας αυτής, διοργανώνει την 3η Ημερίδα Καινοτόμων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ειδικής Αγωγής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου 2012 στην πόλη της Λάρισας.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής όλων των βαθμιδών, ομάδες εκπαιδευτικών και εργαζόμενοι στο χώρο της ειδικής αγωγής διαφόρων ειδικοτήτων, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για
την παρουσίαση καινοτόμων και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων (από προγράμματα πρώιμης παρέμβασης, κοινωνικής ένταξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων έως προγράμματα προεπαγγελματικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, κά), που εφαρμόστηκαν στη διάρκεια προηγούμενου σχολικού έτους και χρήσιμο είναι να παρουσιαστούν στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.

Διαβάστε περισσότερα στα συνημμένα αρχεία.