Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Πρόσκληση πλήρωσης κενών θέσεων Υποδιευθυντών - Τομεαρχών.

Προκηρύσσουμε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω έξι (6) κενών θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων όλων των τύπων  και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Καλούμε

τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα, να υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως αίτηση (επισυνάπτεται) και φάκελο υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 20 , Μεσολόγγι - ιδιοχείρως στο Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή pdf, ψηφιακά υπογεγραμμένη ) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .