Δείτε εδώ...

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Μήνυμα
  • Cache καθαρίστηκε (7.14MB)

Εκκρεμείς μετατάξεις εκπαιδευτικών Ν.1824/88

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Ν. 1824/88

Σας αποστέλλουμε το αριθμ. 46800/Ν4/15-4-2020 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με θέμα «Εκκρεμείς μετατάξεις εκπαιδευτικών Ν. 1824/88». Το έγγραφο αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς που υπέβαλαν αίτηση μετάταξης σε θέσεις κλάδων μονίμων διοικητικών υπαλλήλων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με καταληκτική ημερομηνία αίτησης την 31η Ιουλίου 2017.

Παρακαλούμε να δηλώσετε ανανέωση ενδιαφέροντος για την μετάταξή σας.

Συγκεκριμένα:

  1. Οι εκπαιδευτικοί που εμμένουν στην αρχική αίτηση μετάταξής τους συμπληρώνουν Υπεύθυνη δήλωση αποδοχής επανακατάταξης σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.
  2. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν αλλαγή στη σειρά προτιμήσεων που αναγράφονται στα πρακτικά αποδέσμευσης του ΚΥΣΔΕ συμπληρώνουν την Υπεύθυνη δήλωση τροποποίησης σειράς προτίμησης αναφέροντας και τον αριθμό του πρακτικού αποδέσμευσης του ΚΥΣΔΕ σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα (αλλαγές προτιμήσεων και προσθήκη άλλων υπηρεσιών δεν γίνεται δεκτή, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στη σχετική αποδέσμευση του ΚΥΣΔΕ).
  3. Οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής συμπληρώνουν Υπεύθυνη δήλωση κλάδου πτυχιούχων πληροφορικής σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι εκπαιδευτικοί θα αποστείλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις που θα εξάγουν από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Στην εν λόγω ιστοσελίδα υπάρχουν σχετικές οδηγίες. Η ταυτοποίηση εκεί διενεργείται μέσω των προσωπικών κωδικών Taxisnet.

Ο εκπαιδευτικός θα επιλέξει «Δήλωση με ελεύθερο κείμενο» όπου στο κείμενο θα συμπληρώσει το αντίστοιχο κείμενο που αναφέρεται σε καθεμία από τις συνημμένες υπεύθυνες δηλώσεις (ανάλογα με την υπεύθυνη δήλωση που τον αφορά) και στον αποδέκτη της ΥΔ θα αναγράφεται «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ».

Παρακαλούμε για την αποστολή των υπεύθυνων δηλώσεων αποκλειστικά με e-mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες τμήμα Γ΄προσωπικού

Ν. Τσιαφίτσα

2631050032