Δείτε εδώ...

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Χρονοδιάγραμμα Μαθητικών Διαγωνισμών

  • 80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»: α)Υποβολή δηλώσεων μαθητών μέχρι και 01/11/2019 β) Γραπτή εξέταση 9/11/2019

Διακρίσεις Μαθητριών στην 11η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής

Η Αγγελίνα Μπανιά, μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, κατέλαβε τη 2η θέση στην 4η φάση «Πτολεμαίος» του 22ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής και θα αποτελέσει μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 11η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας – Αστροφυσικής στη πόλη Phuket της Ταϊλάνδης, 12 – 21 Νοεμβρίου 2017. Μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα είναι οι μαθητές που κατέλαβαν τις πρώτες πέντε θέσεις στην 4η φάση «Πτολεμαίος».

Αυτή είναι μια ακόμη σπουδαία διάκριση της Αγγελίνας, μετά από τη 2η θέση στην 3η φάση «Ίππαρχος» του ίδιου Διαγωνισμού, που της έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής της για μία βδομάδα τον Ιούλιο σε space camp της NASA στο Huntsville της πολιτείας Alabama των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Συγχαρητήρια στην Αγγελίνα, αλλά και στην Λαμπρινή Βασιλοπούλου, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, η οποία κατέλαβε την 7η θέση στην 4η φάση «Πτολεμαίος», με την ευχή και οι δύο μαθήτριες της Ναυπάκτου να είναι μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας Αστρονομίας και του χρόνου!