Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χρονοδιάγραμμα Μαθητικών Διαγωνισμών

  • 80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»: α)Υποβολή δηλώσεων μαθητών μέχρι και 01/11/2019 β) Γραπτή εξέταση 9/11/2019

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Διάκριση μαθήτριας του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου, σε Πανελλήνιο λογοτεχνικό Διαγωνισμό.

 

 

 

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου συγχαίρουν τη μαθήτρια της Α΄ Τάξης του σχολείου, Ελένη – Μαρίνα Βοτσαΐτη, που διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος «Όσα φέρνει ο Ταχυδρόμος».Της εύχονται από καρδιάς πάντα να αριστεύει και να διακρίνεται στη γνώση και στο ήθος.

 

Τον διαγωνισμό προκήρυξε η Ευαγγελική Σχολή Σμύρνης σε συνεργασία με τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» με σκοπό την ανάδειξη της δυναμικής του γραπτού λόγου στην έκφραση ιδεών και συναισθημάτων που ενισχύουν την ανθρώπινη επικοινωνία. Κριτική επιτροπή, που ορίστηκε από τα ΕΠΕΣ του Γυμνασίου και του Λυκείου της Ευαγγελικής Σχολής, αποτελούνταν από εκπαιδευτικούς, πανεπιστημιακούς και λογοτέχνες, οι  οποίοι αξιολόγησαν το διήγημα και το επέλεξαν για να συμπεριληφθεί σε συλλογικό τόμο. Ο τόμος θα εκδοθεί από τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» εντός του 2016 και η μαθήτρια που συνέγραψε το βραβευμένο κείμενο  θα λάβει αντίτυπο της ειδικής αυτής έκδοσης.