Δείτε εδώ...

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Πίνακες Αιτήσεων Μετάθεσης Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σχολικού έτους 2020-2021

Σας Ανακοινώνουμε τους Πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτούμενων μετάθεση εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2020-2021, ως εξής:

1) Από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης

2) Σε ΣΜΕΑΕ - ΚΕΣΥ

3) Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό σε ΚΕΣΥ

 

Δικαίωμα Υποβολής Ενστάσεων: από 14-12-2020 έως και 18-12-2020 και ώρα 15:00 μ.μ., μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο e-mail της Διεύθυνσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

 Επισημαίνεται, τέλος ότι δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης.

Η ανακοίνωση των πινάκων μοριοδότησης των βελτιώσεων - οριστικών τοποθετήσεων θα γίνει σε έτερο χρόνο, καθώς και οι προθεσμίες ελέγχου, ανάρτησης πινάκων και υποβολής ενστάσεων δεν είναι δεσμευτικές ως προς την εν λόγω διαδικασία και δύναται αυτή να ολοκληρωθεί μέχρι τέλους Απριλίου (άρθρο 15, παρ. 8 του Π.Δ. 50/1996)