Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ορθή Επανάληψη - Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης τοποθέτησης εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε κενές οργανικές θέσεις.

Oι εκπαιδευτικοί οι οποίοι:  

-   έχουν μετατεθεί στην Περιοχή Μετάθεσης Αιτωλοακαρνανίας,

-   έχουν ζητήσει βελτίωση θέσης,

-   ευρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.,

-   επιστρέφουν από το εξωτερικό, επειδή έληξε η απόσπασή τους,

- είναι υπεράριθμοι, διότι η υπεραριθμία τους δεν λύθηκε και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε σχολεία της περιοχής μετάθεσης στην οποία ανήκουν, συγκρινόμενοι με όλους τους παραπάνω, σύμφωνα με την παρ. 6β του αρ. 14 του ΠΔ 50/1996,

καλούνται να υποβάλουν την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση Τοποθέτησης από τη Δευτέρα  06 Ιουνίου2022 μέχρι και την Παρασκευή  10 Ιουνίου 2022  και ώρα 11:00 π.μ..

Οι αιτήσεις υποβάλλονται με αποκλειστική ευθύνη των  ενδιαφερομένων μέσω email ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Η ορθή επανάληψη αφορά τον πίνακα οργανικών κενών Περιοχής 1 και κλάδου ΠΕ78 (το κενό βρίσκεται στο 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου αντί του Γυμνασίου Αιτωλικού), τον πίνακα εκπαιδευτικών ειδικής κατηγορίας και τον Πίνακα μορίων.