Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Τηλε-εκπαίδευση: Μήνυμα Διευθυντή Δ.Ε. Αιτωλ/νίας προς τους Διευθυντές-τριες σχολικών μονάδων

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο που αφιερώσατε για τη συμπλήρωση των στοιχείων στο διαμοιραζόμενο υπολογιστικό φύλλο Αιτνία-Webex. Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία, αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις τρέχουσες μεταβαλόμενες απαιτήσεις του υπουργείου.

Ήδη χτες 28/3 μας ζητήθηκαν στατιστικά για σύγχρονη (που συμπληρώσαμε και αποστείλαμε βάσει των απαντήσεών σας) και για την ασύγχρονη (που δεν είχαν ζητηθεί νωρίτερα).

Από εδώ και στο εξής για διευκόλυνσή σας θα συμπληρώνετε τα στοιχεία μέσω των φορμών που δημιουργήθηκαν από το προσωπικό του γραφείου Πλη.Νε.Τ.

Οι φόρμες ενδέχεται να τροποποιούνται και να ζητούν διαφορετικά στοιχεία ανάλογα με τα αιτήματα του υπουργείου. Πρόθεση του υπουργείου είναι τα στοιχεία αυτά στο μέλλον να συμπληρώνονται στο σύστημα myschool.

Πληροφορίες για τις φόρμες θα βρείτε στο https://blogs.sch.gr/plinetait/2020/03/29/statistika-stoicheia-sygchronis-kai-asygchronis-ex-apostaseos-ekpaideysis/

Τονίζεται ότι για την ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση τα στοιχεία για το διάστημα έως την 28/3/2020 θα πρέπει να έχουν συμπληρωθεί μέχρι και τη Δευτέρα 30/3 και ώρα 11:00 το πρωί.