Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Πρόσκληση μονίμων εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής για απόσπαση στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίου & για τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Λυκείου (Τ.Α.Δ-Ε.Τ.Α.Δ) σχ.έτους 2012-13

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας κατάρτισης αξιολογικών πινάκων διδακτικού έτους 2012-13, για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης (Γυμνασίου) και για τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης ( Λυκείου), καλεί τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής) που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια (ΠΕ) και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (ΔΕ) και που επιθυμούν να αποσπαστούν για να διδάξουν στα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης και στα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης της Χώρας, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από 10 Αυγούστου έως και 21 Αυγούστου 2012.

 

Ο πίνακας με τα πιθανά λειτουργικά κενά και τα αθλήματα Τ.Α.Δ-Ε.Τ.ΑΔ που λειτουργούν κατά περιοχή, έχει ήδη αποσταλεί ώστε να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Β/θμιας Εκπ/σης της Χώρας.

Για την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε εδώ.

Για την Αίτηση/Δήλωση πατήστε εδώ.

Για τις Προϋποθέσεις λειτουργίας ΤΑΔ-ΕΤΑΔ σχολικού έτους 2012-13 πατήστε εδώ.

Για τα πιθανά λειτουργικά κενά πατήστε εδώ.