Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Αιτήσεις - Δηλώσεις τοποθέτησης υπεραρίθμων εκπαιδευτικών και ευρισκομένων στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε λειτουργικά κενά & Ανάληψη υπηρεσίας

     Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας τοποθέτησης των εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις, το ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας μετά τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές, οι οποίες θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του θέρους (αποσπάσεις σε άλλα ΠΥΣΔΕ, στην Κ.Υ. του ΥΠΔΒΜΘ, σε φορείς και οργανισμούς του Υπουργείου Παιδείας, εκπαιδευτικές άδειες, μακροχρόνιες αναρρωτικές άδειες, άδειες κύησης, λοχείας, ανατροφής τέκνου, παραιτήσεις εκπαιδευτικών κλπ) θα συνεδριάσει περί τα τέλη Αυγούστου για την κάλυψη των λειτουργικών κενών του σχολικού έτους 2013-2014.

     Γι’ αυτό καλούμε τους εκπαιδευτικούς που αναφέρονται στους πίνακες του επισυναπτόμενου εγγράφου να συμπληρώσουν οι μεν πρώτοι εφόσον το επιθυμούν, οι δε δεύτεροι υποχρεωτικά τη συνημμένη Αίτηση – Δήλωση Τοποθέτησης προκειμένου να τοποθετηθούν λειτουργικά για το σχολικό έτος 2013-2014.