Δείτε εδώ...

Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Οδηγός αξιολόγησης σωματικής διάπλασης & φυσικής κατάστασης

Μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος το οποίο περιελάμβανε την αξιολόγηση της σωματικής διάπλασης και των συνηθειών διατροφής των μαθητών των Γ΄ και Ε΄ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου τη χρονική περίοδο 2008-2011, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την επέκτασή του και στους μαθητές όλων των τάξεων των Δημοτικών και Γυμνασίων της χώρας, με την ονομασία Ε.Υ.ΖΗ.Ν. (Εθνική Δράση Υγείας για τη ΖωΗ των Νέων).
Το Πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να δίνει στους μαθητές και τους γονείς τους πολύτιμες πληροφορίες για το ρυθμό ανάπτυξης των παιδιών, τις διατροφικές τους συνήθειες και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.
Στο συνημμένο "Οδηγό αξιολόγησης σωματικής διάπλασης & φυσικής κατάστασης", θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διεξαγωγή των αξιολογήσεων της σωματικής διάπλασης και της φυσικής κατάστασης των μαθητών.