Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ημερίδα επιμόρφωσης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.) προκειμένου να βοηθήσει τους συναδέλφους γαλλικής, αλλά και τους συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων, να εμπλουτίσουν τις διδακτικές πρακτικές τους, ώστε να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στις απαιτήσεις των Νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών, διοργανώνει στις 23 Ιουνίου 2012, ημέρα Σάββατο, στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του Υπουργείου Παιδείας, (Ανδρέα Παπανδρέου 37, ΤΚ15180, Μαρούσι), ημερίδα επιμόρφωσης, με ανακοινώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων και γνώσεων για τις Ερευνητικές Εργασίες (project), καθώς και στην παρουσίαση καινοτόμων διδακτικών πρακτικών.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καθηγητές γαλλικών αλλά και όλοι οι δάσκαλοι και καθηγητές που το επιθυμούν. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις εισηγήσεις.

Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο Σύλλογος έχει ζητήσει η ημερίδα να τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων