Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων e-Learning.

     Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προωθώντας την αριστεία σε όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης και της μάθησης, ξεκίνησε να προσφέρει από τον Οκτώβριο 2012  νέα, καινοτόμα προγράμματα επαγγελματικής επιμόρφωσης και εξειδίκευσης σε επιστημονικά πεδία αιχμής.

       Η υλοποίηση των επιμορφωτικών μαθημάτων και προγραμμάτων μας γίνεται από επώνυμους και διεθνώς αναγνωρισμένους Καθηγητές και Καθηγήτριες Πανεπιστημίων και κατά περίπτωση καταξιωμένους στο χώρο τους επαγγελματίες, με τη χρήση πρότυπων μορφών E-Learning, και αξιοποιώντας και διευρύνοντας τη βραβευμένη σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εμπειρία και τεχνογνωσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην οργάνωση και λειτουργία προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης.

      Για να δείτε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://e-epimorfosi.aegean.gr.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προωθούμε το Δελτίου Τύπου για το  E-LEARNING Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης «Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων e-learning»με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Αναπληρωτή Καθηγητή  κ. Σοφό Αλιβίζο.

Γραμματεία Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Κτίριο "Δήμητρα", Λεωφ. Ρόδου-Καλλιθέας, 85100 Ρόδος

Τ: 22410 99424-6

F: 2241099196