Δείτε εδώ...

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

e-Παράβολο Κπγ

Οδηγίες για την έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου για το Κπγ. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να προβαίνουν και μόνοι τους στην έκδοση e-παραβόλου, μέσω της διαδικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr, στη διαδρομή: Αρχική Σελίδα / Υπηρεσίες προς Πολίτες / e-Παράβολο).

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΠγ ΜΑΙΟΥ 2019

Καθώς οι ημερομηνίες εξέτασης του ΚΠγ ( 18-19/05/219) συμπίπτουν φέτος με εξετάσεις άλλων φορέων ( πχ Michigan κτλ) και σε μία προσπάθεια διευκόλυνσης των υποψηφίων, παρακαλούνται όσοι συμμετέχουν και σε άλλη εξέταση άλλου φορέα και επιθυμούν να διευκολυνθούν ως προς την ωρα της προφορικής τους εξέτασης στο ΚΠγ να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα και  έως την Παρασκευή 12/04/2019 και ώρα 15.00μμ. 

Αιτήσεις που τυχόν αποσταλλούν μετά την παρέλευση της ανωτέρω ημερας και ώρας δε θα ληφθούν υπόψη. 

Επισημαίνονται τα εξής: 

1. η αίτηση διευκόλυνσης αφορά μόνο σε όσους παράλληλα εξετάζονται σε άλλη γλώσσα  ή επίπεδο του ίδιου ή άλλου φορέα και 'οχι αδιακρίτως σε όλους τους υποψηφίους. 

2. η ημερομηνία προφορικής εξέτασης δεν μπορεί να αλλάξει σε καμία περίπτωση καθως ισχύει πανελλαδικά. Το μόνο που δύναται να αλλάξει ειναι η ώρα και αυτό εφόσον δεν παρακωλύεται σημαντικά η λοιπή εξέταση.

3. στο πεδίο "ωρες που ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ να εξεταστώ"  θα αναγράψετε τις ώρες που δεν μπορείτε να εξεταστείτε και όχι αυτές που θα θέλατε να εξεταστείτε. 

4. στο πεδίο "λόγος που ζητώ διευκόλυνση προφορικής εξέτασης" θα αναγράψετε την γλώσσα, επίπεδο και φορέα που συμμετέχετε σε παράλληλη εξέταση την ίδια μέρα και ώρα. (πχ. ECPE, Michigan )

5. Θα γίνει μεν κάθε δυνατή προσπάθεια να διευκολυνθούν όλοι οι αιτούντες αλλά η τριμελής επιτροπή του Εξεταστικού Κέντρου δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να δεσμευθεί επ αυτού. 

6. Οι τελικοί πίνακες προφορικής εξέτασης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αιτ/νίας την Πέμπτη 16/05/2019 και θα ειναι οι οριστικοί που δεν θα επιδέχονται τροποποίησης. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΤΟΥ Ε.Κ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. 

(Για λόγους απόρρητου της διαδικασίας δεν αναφέρονται ονομαστικά στοιχεία).