Δείτε εδώ...

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Διάκριση μαθήτριας του ΓΕ.Λ. Ευηνοχωρίου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου συγχαίρουμε τη μαθήτρια του σχολείου μας Χουλιάρα Κωνσταντίνα για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε συμμετέχοντας στην επιλογή για την υποτροφία ενός  Έλληνα μαθητή/μαθήτριας ηλικίας 16-18 ετών των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, του προγράμματος Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στις ΗΠΑ Ιούνιο - Ιούλιο 2020 στο Purdue University, Indiana.

Η μαθήτρια Κωνσταντίνα Χουλιάρα κατάφερε να προκριθεί έπειτα από την προεπιλογή που έγινε στις 10 επικρατέστερους υποψήφιους και τελικά μετά και την συνέντευξη που παραχώρησε στην μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα να καταλάβει την 5η θέση.

Ο Διευθυντής ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου της ευχόμαστε να έχει καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους και τα όνειρά της.