Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου - H Σχολική μας Εφημερίδα «Μαθητοτυπία»

Το έβδομο φύλλο της ετήσιας έκδοσης της εφημερίδας μας βγήκε στην κυκλοφορία με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα μαθητών και καθηγητών του σχολείου μας.
Η νέα αυτή έκδοση της «Μαθητοτυπίας» περιλαμβάνει εκτενή άρθρα αφιερωμένα στα άτομα με αναπηρίες, μέσα από τα οποία υποστηρίζουμε το δικαίωμα του ατόμου στη διαφορετικότητα.
Ξεκινώντας από το κεντρικό άρθρο, «Μοιραστείτε τις ομοιότητές μας, επευφημήστε τις διαφορές μας», συνεχίζουμε με την ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά και τα «Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ».
Οι νεαροί μας δημοσιογράφοι κατάφεραν φέτος να πάρουν αποκλειστικές συνεντεύξεις από δύο πολύ αξιόλογους ανθρώπους του πνεύματος, την πολυγραφότατη συγγραφέα κα. Ελένη Πριοβόλου και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Καραγεώργο Νίκο. Γίνεται, επίσης, διεξοδική αναφορά στις επαγγελματικές προοπτικές των ειδικοτήτων του σχολείου μας, σε θέματα τεχνολογίας και ρομποτικής με την παρουσίαση του ρομποτικού αναπηρικού αμαξιδίου που κατασκεύασε η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου ΕΠΑ.Λ., ενώ το «σαλόνι» του τεύχους μας ξεναγεί στα ιστορικά κτίρια της πόλης μας. Τέλος, οι μαθητές «Μιλάνε για ό,τι αγαπάνε» και κάνουν μια αναδρομή στις πολυπληθείς εκδηλώσεις και δράσεις του σχολείου μας.
Το συντονισμό της ομάδας των μαθητών και τη συντακτική επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Ζέικου Αικατερίνη (ΠΕ06) και Παππά Αγγελική (ΠΕ02), οι οποίες με ζήλο και μεράκι διεκπεραίωσαν τη δράση.
Θα τη βρείτε στο σύνδεσμο:
https://issuu.com/367160/docs/_._.7_2o_epal_sxolikh_martios_2018_4c328fd389f46c