Δείτε εδώ...

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

ΕΚΤΑΤΟ: Περιορισμένο Ωράριο λειτουργίας ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας για το κοινό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από σήμερα 18-03-2020 και μέχρι νεότερων οδηγιών, σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης με θέμα «Περιορισμένη Λειτουργία Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων», ανακοινώνουμε ότι τροποποιείται ο τρόπος εξυπηρέτησης του κοινού με την υπηρεσίας μας.

Συστήνεται τυχόν αιτήματα πολιτών να στέλνονται με αποστολή της συνημμένης φόρμας με το αίτημά σας, με ηλεκτρονικά μέσα:

μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υπηρεσίας: mail@dide.ait.sch.gr

ή τηλεομοιοτυπίας-Fax: 2631050022

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η διεκπεραίωση αιτημάτων μέσω ηλεκτρονικών μέσων, η υπηρεσία μας θα δέχεται το κοινό μόνο για τις απολύτως αναγκαίες και επείγουσες υποθέσεις και μόνο κατόπιν ραντεβού

είτε μέσω τηλεφώνου (2631050058 & 2631050032)

είτε αιτήματος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

όλες τις εργάσιμες ημέρες από 12:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Ενημερώνουμε επίσης ότι στην υπηρεσία θα τηρείται βιβλίο με τα στοιχεία των επισκεπτών, για ιχνηλάτηση πιθανού κρούσματος, το οποίο θα καταστραφεί μετά τη λήξη της περιόδου εφαρμογής των έκτακτων μέτρων. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Διάκριση μαθητών στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Αστρονομίας

Τρεις μαθητές από την Αιτωλοακαρνανία κατέκτησαν επαίνους στον 25ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας 2020 που διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στο Γυμνάσιο η Αντριάνα Βαν Χάττεμ του 1ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

Στο Λύκειο η Γιώτα Ντόβα του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου και ο Κώστας Μαλιάρης του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου, οι οποίοι προκρίθηκαν επίσης να συμμετέχουν στην επόμενη φάση «Πτολεμαίος», προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή Ομάδα Αστρονομίας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη 14η  Ολυμπιάδα Αστρονομίας 2020 στη Μπογκοτά της Κολομβίας. Περισσότερα στο https://contest.astronomos.gr/.

Καθώς το μάθημα της Αστρονομίας δεν διδάσκεται πλέον στο ελληνικό σχολείο, οι μαθητές προπονήθηκαν συμμετέχοντας δωρεάν στην eclass της Αστρονομικής Εταιρείας Πάτρας «Ωρίων», στην οποία διδάσκει ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος ΔΣ του «Ωρίωνα». Περισσότερα στο https://eclass.orionas.gr/.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους μαθητές του Λυκείου στην επόμενη φάση!

 

Διάκριση μαθήτριας του ΓΕ.Λ. Ευηνοχωρίου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου συγχαίρουμε τη μαθήτρια του σχολείου μας Χουλιάρα Κωνσταντίνα για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε συμμετέχοντας στην επιλογή για την υποτροφία ενός  Έλληνα μαθητή/μαθήτριας ηλικίας 16-18 ετών των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, του προγράμματος Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στις ΗΠΑ Ιούνιο - Ιούλιο 2020 στο Purdue University, Indiana.

Η μαθήτρια Κωνσταντίνα Χουλιάρα κατάφερε να προκριθεί έπειτα από την προεπιλογή που έγινε στις 10 επικρατέστερους υποψήφιους και τελικά μετά και την συνέντευξη που παραχώρησε στην μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα να καταλάβει την 5η θέση.

Ο Διευθυντής ΔΕ Αιτωλοακαρνανίας, ο  Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου της ευχόμαστε να έχει καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους και τα όνειρά της.

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε Ασπίδα μας, η γνώση. Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Κορωνοϊός:

Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε

Ασπίδα μας, η γνώση.

Ερωτήσεις Απαντήσεις

Οδηγίες που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για πληροφόρηση των πολιτών σχετική με τον Κορωνοϊό.

Μπορείτε να ενημερωθείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

-------------------------------------------------------------

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (covid19_.pdf)covid19_.pdf313 Kb

Παράταση προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για τις 2ΓΕ/2019, 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους υποψηφίους της 2ΓΕ/2019 Προκήρυξης ΑΣΕΠ, παρατείνεται έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. 

Για τους υποψηφίους των 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 Προκηρύξεων ΑΣΕΠ, η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών παρατείνεται έως και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020.


Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην Προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ , για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας , παρατείνεται μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DOC001.PDF)DOC001.PDF33 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (DOC002.PDF)DOC002.PDF11 Kb

Προκήρυξη θέσεως δεύτερου Υποδιευθυντή στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου με Λ.Τ.

Επισυνάπτουμε την με αριθμ. Φ.Π.5.2/1533/10-02-2020 Πρόσκληση της Διεύθυνσης Δ.Ε. Αιτωλ/νίας, με θέμα: ΄΄Προκήρυξη θέσεως δεύτερου Υποδιευθυντή στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου με Λ.Τ.΄΄.

Δελτίο τύπου του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

 To 2o ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου υλοποιεί την δράση του Tipping Point γιατί το εκπαιδευτικό δυναμικό του πιστεύει, ότι η συγκεκριμένη δράση θα διευρύνει του ορίζοντες των μαθητών μας και θα τους βοηθήσει να κάνουν επιλογές που θα είναι πιο κοντά στα πραγματικά  ενδιαφέροντά τους και στα νέα δεδομένα της εποχής που αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, ερχόμενοι σε επικοινωνία με διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.pdf)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.pdf58 Kb

Αποτελέσματα μαθητικού διαγωνισμού για τους τρείς Ιεράρχες

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του μαθητικού διαγωνισμού για τους τρείς Ιεράρχες.

Συγχαρητήρια σε όλου ς τους συμμετέχοντες και στους βραβευθέντες!

Διάκριση μαθητή του 2ου ΓΕ.Λ. Ναυπάκτου

«Εκεί που κάποιοι συνάντησαν βουνά, εσύ είδες κορυφές»

Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, σε εκδήλωση που έγινε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια του προγράμματος της Eurobank «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία», βραβεύτηκε ο αριστούχος μαθητής  του 2ου Λυκείου Ναυπάκτου Κούρογλου Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Πατρών με το υψηλότερο σύνολο μορίων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2018-2019, μεταξύ όλων των υποψηφίων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ.pdf)ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΗ.pdf1995 Kb

Πρόγραμμα Erasmus+ του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ "ΠΑΛΑΜΑΪΚΗ ΣΧΟΛΗ" ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ERASMUS+ 2019 KA12019-1-EL01-KA101-062111 1η ροή: "A European School For All Children"2η ροή: "Tablets and Smartphones: using mobile devices as educational tools"Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «ERASMUS+/Δράση ΚΑ101», πουχρηματοδοτείται καιελέγχεται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το 1ο ΓυμνάσιοΜεσολογγίου - “Παλαμαϊκή Σχολή”, υλοποιεί πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικούδιάρκειας 20μηνών με ημερομηνία έναρξης 15-10-2019 και λήξης 14-06-2021, με κωδικό 2019-1-EL01-KA101-062111 και τίτλο “Χρήση καινοτόμων τεχνολογιών και εργαλείων συνεργατικήςμάθησης με σκοπό την καταπολέμηση της μαθητικής διαρροής και την άμβλυνση τωνανισοτήτων που οφείλονται στη διαφορετικότητα των μαθητών"

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ERASMUS_ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.pdf)ERASMUS_ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.pdf545 Kb