Δείτε εδώ...

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017

Νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία του ΥΠΠΕΘ

 Νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία προς τους πολίτες για την υποβολή αιτημάτων προς το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

(https://mydocs.minedu.gov.gr)

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής πολιτικής, προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και παρακολούθησης της πορείας τους ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής του πύλης.

Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα να υποβάλει τις αιτήσεις από το σπίτι του χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί αυτοπροσώπως στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου, πραγματοποιώντας είσοδο στην πύληhttps://mydocs.minedu.gov.gr και λαμβάνοντας τη στιγμή εκείνη και τον αριθμό πρωτοκόλλου της.

Η ταυτοποίησή του γίνεται μέσω του TaxisNet, οπότε είναι απαραίτητο το αντίστοιχο όνομα χρήστη και ο κωδικός που του έχουν χορηγηθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μήνυμα Υπ.ΠΕΘ για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ανακοινώνουμε το Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Ανακοίνωση βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση 

 

 Σας γνωρίζουμε ότι λόγω προβλήματος βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας μας, συχνά παρατηρείται το φαινόμενο όταν καλεί κάποιος να φαίνεται ότι χτυπάει το τηλέφωνοπου καλεί και δεν απαντάει κανένας, ενώ η γραμμή στην πραγματικότητα είναι απασχολημένηαπό κάποια άλλη προγενέστερη κλήση.

Επειδή δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα αντικατάστασης του τηλεφωνικού κέντρου ζητούμε την κατανόησή σας, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται

                                                                         Ο Διευθυντής

                                                                  Χρήστος Κ. Καζαντζής

Κενά Ειδικής Αγωγής 24-11-2016

Ανακοινώνουμε τα Κενά Ειδικής Αγωγής της 24-11-2016

5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο

Ενημέρωση για το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο "Ενταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία"

Πρόσκληση του 1ου ΓΕ.Λ. Ναυπάκτου σε παρουσίαση βιβλίου

Το  1ο ΓΕ.Λ. Ναυπάκτου σας προσκαλεί στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου το Σάββατο 12-11-2016 και ώρα 19:00

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.JPG)ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.JPG528 Kb

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-207 ΚΑΙ 2017 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-207 ΚΑΙ 2017 ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ

Πίνακες μοριοδότησης εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ03, ΠΕ04.04, ΠΕ08, ΠΕ11 και Βιβλιοθηκονόμων (κριτήρια επιλογής για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Α και Β1 της σχετικής προκήρυξης).

"Προσωρινοί πίνακες μοριοδότησης εκπαιδευτικών προς απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία, κλάδων ΠΕ03 Μαθηματικών, ΠΕ04.04 Βιολόγων, ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής και Βιβλιοθηκονόμων (προθεσμία ενστάσεων από Δευτέρα 03-10-2016 έως και Τετάρτη 05-10-2016)".

Ενημέρωση για τις αιτήσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που κατατίθενται στο 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 29-09-2016 το 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου τελεί υπό κατάληψη. Αν η σχολική μονάδα παραμείνει και αύριο κλειστή για τον ίδιο λόγο, όσοι επιθυμούν να κάνουν αίτηση για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας θα πρέπει να έρθουν στη ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κύπρου 20 Μεσολόγγι.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα προγράμματα ΠΕΣΥΠ και ΕΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ

 Σας ενημερώνουμε πως έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα ΠΕΣΥΠ και ΕΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Για να οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα των αιτήσεων πατήστε εδώ.