Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Για εγγραφές μαθητών σε ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ. μπείτε στη σελίδα: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr


Ευχαριστήρια επιστολή για το 9ο φεστιβάλ θεάτρου

Ευχαριστήρια επιστολή από τη ΔΔΕ Αχαΐας για τη φιλοξενία των σχολικών της μονάδων  και για τη συνεργασία  στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου.

Προκηρύξεις θέσεων Διευθυντών και Υποδιευθυντών ΔΙΕΚ και ΣΔΕ

Κοινοποιούμε τις προκηρύξεις θέσεων Διευθυντών και Υποδιευθυντών ΔΙΕΚ και ΣΔΕ  για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμένου. 

Έκτακτη ενημέρωση για την επιδημία ιλαράς στην περιοχή μας

Από τον Ιατρικό σύλλογο Πατρών, ανακοινώνεται ότι στην περιοχή μας διαπιστώνεται αυξανόμενη συχνότητα ανίχνευσης κρουσμάτων ιλαράς που αφορούν κυρίως πληθυσμούς Ρομά. Σήμερα ενημερώθηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ για θάνατο 17χρονου Ρομά που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ για εγκεφαλίτιδα από ιλαρά. Δείτε το συνημμένο αρχείο.

Δωρεάν αποστολή δεμάτων για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.

Ακολουθεί μήνυμα του Διευθυντή ΕΛΤΑ Μεσολογγίου  : 

Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες καλησπέρα σας!

Ύστερα από Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των ΕΛ.ΤΑ, για την δυνατότητα αποστολής χωρίς χρέωση Δεμάτων από όλη την Ελλάδα, μέσω των Καταστημάτων μας,  για την στήριξη των δοκιμαζόμενων κατοίκων της Δυτικής Αττικής σας ενημερώνουμε ότι: τα Δέματα θα μπορούν να κατατίθενται στα Ταχυδρομικά  Καταστήματα όλης της χώρας με την συμπλήρωση voucher και την αναγραφή στην Θέση του Παραλήπτη της ένδειξης:

«Δέμα Αγάπης για του κατοίκους της Δυτικής Αττικής»

Τα δέματα αποστέλλονται συγκεκριμένα στους Δήμους : Μάνδρας, Νέας Περάμου, Μαγούλας, Ελευσίνας και Μεγάρων.

Παρακαλούμε θερμά η εν λόγο πληροφορία να δοθεί σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων έτσι ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη!

Με εκτίμηση ,


Βασίλης Π. Παπούτσης
Δ/ντής  Κ Κ Μεσολογγίου

 Π.Δ Πελ/σου & Δ.Ε
 
Για επικοινωνία μαζί μου στο
Office 26310 22605

26310 24750

Mobile: 6974 264929
Fax 26310 25585
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα διεύθυνση του ΚΕΣΥΠ Μεσολογγίου

Σας ενημεώνουμε ότι το ΚΕΣΥΠ Μεσολογγίου έχει μεταφερθεί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία), Διοικητήριο, στο ισόγειο (μετά το κυλικείο).

Τηλ. επικοινωνίας: 2631361122

Νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία του ΥΠΠΕΘ

 Νέα Ηλεκτρονική Υπηρεσία προς τους πολίτες για την υποβολή αιτημάτων προς το ΥΠ.Π.Ε.Θ.

(https://mydocs.minedu.gov.gr)

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης της ψηφιακής πολιτικής, προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και παρακολούθησης της πορείας τους ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής του πύλης.

Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 7 ημέρες την εβδομάδα να υποβάλει τις αιτήσεις από το σπίτι του χωρίς να χρειάζεται να μεταβεί αυτοπροσώπως στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου, πραγματοποιώντας είσοδο στην πύληhttps://mydocs.minedu.gov.gr και λαμβάνοντας τη στιγμή εκείνη και τον αριθμό πρωτοκόλλου της.

Η ταυτοποίησή του γίνεται μέσω του TaxisNet, οπότε είναι απαραίτητο το αντίστοιχο όνομα χρήστη και ο κωδικός που του έχουν χορηγηθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Μήνυμα Υπ.ΠΕΘ για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Ανακοινώνουμε το Μήνυμα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. 

Ανακοίνωση βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ανακοίνωση 

 

 Σας γνωρίζουμε ότι λόγω προβλήματος βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της Υπηρεσίας μας, συχνά παρατηρείται το φαινόμενο όταν καλεί κάποιος να φαίνεται ότι χτυπάει το τηλέφωνοπου καλεί και δεν απαντάει κανένας, ενώ η γραμμή στην πραγματικότητα είναι απασχολημένηαπό κάποια άλλη προγενέστερη κλήση.

Επειδή δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα αντικατάστασης του τηλεφωνικού κέντρου ζητούμε την κατανόησή σας, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται

                                                                         Ο Διευθυντής

                                                                  Χρήστος Κ. Καζαντζής

Κενά Ειδικής Αγωγής 24-11-2016

Ανακοινώνουμε τα Κενά Ειδικής Αγωγής της 24-11-2016

5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο

Ενημέρωση για το 5ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο "Ενταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία"