Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Τελική ανακοίνωση μορίων οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης θέσης

Ανακοινώνουμε τα μόρια βελτιώσεων και οριστικών τοποθετήσεων ανά κλάδο, ειδικότητα και περιοχή μετάθεσης με φθίνουσα σειρά και κατόπιν των τελικών διορθώσεων.

Ο κλάδος ΠΕ04 έχει καταχωρηθεί σε ξεχωριστό φύλλο εργασίας.
Οι εγγραφές με κίτρινο χρώμα αφορούν σε εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν σε άλλα ΠΥΣΔΕ και δεν θα συμμετάσχουν πλέον στην διαδικασία οριστικών τοποθετήσεων .
Οι εγγραφές με πράσινο χρώμα αφορούν σε εκπαιδευτικούς που μετατέθηκαν από μία περιοχή μετάθεσης του ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας σε άλλη του ίδιου ΠΥΣΔΕ και θα συμμετάσχουν στην διαδικασία οριστικών τοποθετήσεων της νέας περιοχής μετάθεσης.
Οι εγγραφές με πορτοκαλί χρώμα αφορούν σε εκπαιδευτικούς που δεν υπέβαλαν αίτηση οριστικής τοποθέτησης και δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία παρά μόνο στην περίπτωση που απομείνουν οργανικές θέσεις που δεν θα έχουν καλυφθεί από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων σημειώνονται με πορτοκαλί χρώμα θα κριθούν μεταξύ τους και θα τοποθετηθεί υποχρεωτικά στην κενή οργανική θέση ο έχων τα λιγότερα μόρια.
Τα ονόματα των εκπ/κών που σημειώνονται με κόκκινο χρώμα είναι αυτά που έχουν αλλαχθεί ειτε ως προς τα μόριά τους είτε ως προς την οργανικότητά τους ( δηλ.αν ανήκουν οργανικά σε σχολική μονάδα ή τελούν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ).
Στους συνημμένους πίνακες δεν αναγράφονται μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης καθώς αυτά θα υπολογισθούν από την υπηρεσία μας βάσει των δικαιολογητικών που έχουν οι εκπαιδευτικοί συνυποβάλει με τις αιτήσεις τους, όταν δηλωθουν συγκεκριμένες προτιμήσεις. Υπενθυμιζουμε ότι οι δήμοι συνυπηρέτησης και εντοπιότητας θα λογιστουν οι Καποδιστριακοί και όχι οι Καλλικρατικοί, κατ΄εφαρμογή της εγκυκλίου μεταθέσεων.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (MORIA 2.xls)Τελικά Μόρια0 Kb