Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Αμοιβαίες Μεταθέσεις

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για αμοιβαια μετάθεση εντός του ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας  ή απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (δηλ. από Αιτωλοακαρνανία σε άλλο ΠΥΣΔΕ ή αντίθετα) και οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ότι μπορούν να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους συμπληρώνοντας το συνημμένο έντυπο που θα πρέπει να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως την Παρασκευή 07/06/2013. 

Ακολούθως θα προβούμε στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων για τις δικές τους ενέργειες. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις για αμιοιιβαία μετάθεση απο ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΔΕ υποβάλλονται δεκαπέντε μέρες μετά την ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων  προς το Υπουργείο ενώ για αμοιβαία μετάθεση εντός του ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας οι αιτήσεις υποβάλονται δεκαπέντε μέρες μετά την ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων προς το ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας. Υπάρχει δε, ειδικό προς τούτο έντυπο που οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθευτούν από την ΔΔΕ. 

Εξυπακούεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να πληρούν όσα αναγράφονται στο συνημμένο έντυπο, κυρίως δε να έχουν οργανική θέση στο ΠΥΣΔΕ στο οποίο ανήκουν, να την έχουν υπηρετήσει για τουλάχιστον έναν χρόνο  και να μην έχουν κριθεί υπεράριθμοι. Συγκεκριμένα 
 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για αμοιβαία μετάθεση έχουν οι εκπ/κοί εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις του αρ. 10 του ΠΔ50/96 όπως τροποποιήθηκε από το αρ. 9 του ΠΔ100/97 :

Α. να έχουν τοποθετηθεί οργανικά σε σχολική μονάδα και να μην έχουν κριθεί  ως υπεράριθμοι.

Β. να έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια υπηρεσίας από την ημερομηνία δημοσίευσης του διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, εκ των οποίων τον ένα χρόνο στην οργανική τους θέση

 Γ. να ανήκουν στον ίδιο κλάδο, να έχουν την ίδια ειδικότητα και να μην έχουν συμπληρώσει 25ετή πραγματική υπηρεσία μέχρι 31/08/2013.

Δ. η διαφορά της συνολικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας τους να μην υπερβαίνει  κατά την 31/08/2013  τα δέκα (10) έτη.