Δείτε εδώ...

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Aνάρτηση πινάκων μεταθέσεων 2019-2020

Σας ανακοινώνουμε τους Πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των αιτούμενων μετάθεση εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2019-20, ως εξής:

  • σε Κ.Ε.Σ.Υ. για τις θέσεις εξειδίκευσης στη συμβουλευτική στον επαγγελματικό προσανατολισμό

  • σε Κ.Ε.Σ.Υ. και Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

  • από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται από 13-12-2019 μέχρι και 18-12-2019 στο email της Διεύθυνσης ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

 

Επισημαίνεται, τέλος, ότι δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης.

 

Η ανακοίνωση των πινάκων μοριοδότησης των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων θα γίνει σε έτερο χρόνο, καθώς οι προθεσμίες ελέγχου, ανάρτησης πινάκων και υποβολής ενστάσεων δεν είναι δεσμευτικές ως προς την εν λόγω διαδικασία και δύναται αυτή να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Απριλίου (άρθρο 15, παρ. 8 του Π.Δ. 50/1996).