Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ανακοίνωση Μορίων Μετάθεσης 2014

Ανακοινώνουμε

α. τα μόρια Μετάθεσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ

β. τα μόρια Μετάθεσης σε ΣΜΕΑΕ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά Σχολεία και ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μας για τα εξής: 

1. Τα μόρια για μεταθέσεις σε ειδικού τύπου σχολεία ( ΣΜΕΑΕ/ Διαπολιτιισμικά, Καλλιτεχνικά, Μουσικά) θα αναρτηθούν αύριο Τρίτη 20/05/2014.

2. Όσοι εκπ/κοί έχουν υποβάλει αίτηση για μετάθεση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ καθώς και για μετάθεση σε ειδικού τύπου σχολεία ( ΣΜΕΑΕ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά)  και δεν βλέπουν το όνομά τους στον συνημμένο πίνακα παρακαλούνται να αποστείλουν ΑΜΕΣΑ email ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ καθώς και για μετάθεση σε ειδικού τύπου σχολεία (ΣΜΕΑΕ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Διαπολιτισμικά)  και δεν έχουν λάβει ακόμα και  ως την Τρίτη το βράδυ 20/05/2014 email με την ηλεκτρονικά καταχωρισμένη αίτησή τους ώστε να την ελέγξουν παρακαλούνται να στείλουν email ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/05/2014  ώστε να μας ενημερώνουν για το γεγονός αυτό ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τον ΑΜ τους, το ονοματεπώνυμό τους, τον κλάδο τους και ότι δεν έχουν παραλάβει την ηλεκτρονικά καταχωρισμένη αίτηση μετάθεσής τους.

4. Τα μόρια για οριστική τοποθέτηση και βελτίωση θέσης θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. 

Ευχαριστούμε και παρακαλούμε ακολουθήστε τις ανωτέρω οδηγίες.