Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Αποστολή Αιτήσεων Μετάθεσης / Οριστικής / Βελτίωσης μέσω email

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μας ότι η διαδικασία των καταχωρίσεων των αιτήσεων μετάθεσης, οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης θέσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς αλλά καθυστερεί εξαιτίας κυρίως των ελλιπών δικαιολογητικών και της αυτεπάγγελτης αναζήτησης των πιστοποιητικών. 

Για τους λόγους αυτούς και προκειμένου να μην καθυστερεί περαιτέρω η καταχώριση των αιτήσεων αναστέλλεται προσωρινά η αποστολή ενημερωτικών email με τις ήδη καταχωρισμένες αιτήσεις. Η αποστολή θα ξεκινήσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα ( από 12/05/2014 ).  

Γνωστοποιούμε επισης ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, δόθηκε τελικά παράταση μίας εβδομάδας στην καταχώριση των αιτήσεων, επομένως και όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες ( παραλαβής αντιγράφων αιτήσεων, ενστάσεων κτλ ) παρατάθηκαν ομοίως . 

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας !