Δείτε εδώ...

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Για εγγραφές μαθητών σε ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ. μπείτε στη σελίδα: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr


Οδηγίες Σχετικά με τις Αιτήσεις Υποχρεωτικής Μετάταξης

Ανακοινώνουμε προς ενημέρωση των εκπαιδευτιικών το εγχειρίδιο χρήσης της αίτησης υποχρεωτικής μετάταξης σε Π/θμια και Φορείς και επισημαίνουμε τα εξής: 

α. Ως δεύτερο πτυχίο λογίζεται η κτήση αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών από ΑΕΙ/ΤΕΙ ημεδαπής ή αλλοδαπής και ΟΧΙ η κατοχή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (πχ proficiency)  ή πιστοποίησης χρήσης υπολογιστών (πχ ECDL)

β. Για την ταυτοποίηση της αίτησης όπως αυτή προβλέπεται από τη σχετική Υ.Α. η ΔΔΕ Αιτ/νίας ανακοινώνει ότι δεν θα χρειαστεί η αυτοπροσώπως υποβολή της. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν, αφού αποθηκεύσουν  την αίτηση μετάταξής τους στον υπολογιστή τους, να την αποστείλουν ως συνημμένο έγγραφο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τιους στον τίτλο  θέματος του μηνύματος. Η αποστολή πρέπει να γίνει το αργότερο ως την Παρασκευή 23/08/2013 και ώρα 12.00μμ. Η διαδικασία αυτή είναι έγκυρη διότι η ΔΔΕ Αιτ/νίας έχει πιστοποιήσει τα προσωπικά email των υπαλλήλων της σε προηγούμενη φάση. 

Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη ή ενημέρωση η ΔΔΕ Αιτ/νίας θα προβεί σε άμεση ανάρτηση στην ιστοσελίδα της. 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.pdf)ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.pdf1428 Kb