Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ

Εφιστούμε την προσοχή στους εκπαιδευτικούς που υποβάλλουν αιτηση απόσπασης ηλεκτρονικά στο εξής:

Τα συνημμένα έγγραφα θα πρεπει να έχουν σκαναριστεί ΟΛΑ ΜΑΖΙ ώστε να εμφανίζονται σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ αρχείο, διαφορετικά η εφαρμογή κρατάει μόνο το τελευταίο και όλα τα υπόλοιπα χάνονται.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να "ζιπάρετε"πολλά αρχεία μαζί.

Επομένως, αν για παράδειγμα πρεπει να στείλετε πιστοποιητικό εντοπιότητας, οικογενειακής κατάστασης και βεβαίωση συνυπηρέτησης θα πρέπει να τα σκανάρετε ΟΛΑ ΜΑΖΙ ώστε να δημιουργήσουν ένα αρχείο με όνομα dikaiologitika.pdf και όχι πχ oik.katast.pdf,   entopiot.pdf, sinip.pdf.

Εκπαιδευτικοί αρμοδιότητάς μας που ήδη έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτησή τους και δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά upload των αρχείων αυτών στην εφαρμογή, να τα στείλουν σύμφωνα με τις ανωτέρω οδηγίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαιδευτικοί που δεν έχουν κάνει ακόμα upload των δικαιολογητικών τους στην εφαρμογή, να το πράξουν σύμφωνα με την ανωτέρω οδηγία απευθείας στην εφαρμογή και όχι στο mail της ΔΔΕ