Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Αιτούντες Οριστικής και Βελτίωσης Θέσης.

Ανακοινώνουμε πίνακα με τα μόρια και τα ονόματα των εκπ/κών εκείνων που υπέβαλαν αίτηση  τοποθέτησης κατά την διαδικασία των Βελτιώσεων και Οριστικών Τοποθετήσεων και η οποία έληγε σήμερα Πέμπτη, 14/08/2014. 

Τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση εμφανίζονται με κίτρινο χρώμα ενώ αναγράφονται και τα μόριά τους. Με άσπρο χρώμα εμφανίζονται όσοι ενώ είχαν δικαίωμα δεν υπέβαλαν αίτηση και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχουν στην διαδικασία οργανικών τοποθετήσεων. 

Παρακαλούμε για τον προσεκτικό έλεγχο των δεδομένων. Αν εκπαιδευτικός ενώ υπέβαλε αίτηση δεν εμφανίζεται με κίτρινο χρώμα, παρακαλούμε να αποστείλει ΑΜΕΣΑ email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να μας ενημερώσει. Λοιπές εκπρόθεσμες αιτήσεις δε θα γίνονται δεκτές. 

Οι υπο-ειδικότητες που τοποθετούνται ενιαία ( ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19-20 και ΠΕ16-ΤΕ16 ) εμφανίζονται ενιαία. 

Ο πίνακας των μορίων θα αναρτηθεί εκ νέου το μεσημέρι της Δευτέρας με την προσθήκη των ονομάτων όσων εκπ/κών ενώ υπέβαλαν αίτηση δεν εμφανίζονται στο παρόν συν/νο αρχείο καθώς και  των κάτωθι εκπ/κών που είτε κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι είτε μετατάχθηκαν σε άλλο κλάδο : 

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΠΕ02 

ΚΟΥΡΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ, ΠΕ02 

ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΕ14.04 

ΡΑΜΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ , ΠΕ12.01