Δείτε εδώ...

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Μόρια Βελτίωσης & Ορ. Τοποθέτησης Εκπ/κών ( Ιούνιος 2014)

Ανακοινώνουμε τα μόρια Βελτίωσης Θέσης και Οριστικής Τοποθέτησης των εκπαιδευτικών αρμοδιότητάς μας. Παρακαλούμε ελέγξτε αν τα στοιχεία που αναγράφονται στον πίνακα συμπίπτουν με αυτά της καταχωρισμένης ηλεκτρονικά αίτησής σας η οποία σας εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. 

Σε περίπτωση που δεν βρείτε το όνομά σας στον πίνακα ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις μεταξύ πίνακα και αίτησης ( πχ δεν αναγράφονται τα μόρια των τέκνων) παρακαλούμε να στείλετε mail  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) το αργότερο έως την Δευτέρα 30/06/2014 και ώρα 10.00 π.μ.  αναγράφοντας τον Αριθμό Μητρώου σας και το σημείο στο οποίο εμφανίζεται αναντιστοιχία. 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε ένσταση  να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  το αργότερο έως την Δευτέρα 30/06/2014 και ώρα 10.00 π.μ.