Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης από εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για ένταξη στους Ενιαίους Πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ διδακτικού έτους 2012-2013

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού καλούνται οι εκπαιδευτικοί - κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2012-2013 για τις δομές της ΕΑΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

 

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 08/08/2012 μέχρι και 17/08/2012.

Κατά την προσέλευση των ενδιαφερομένων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Οι υποψήφιοι προς ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων ΕΑΕ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους προκειμένου να γίνεται η ταυτοποίησή τους.

Προσοχή: Οι υποψήφιοι που υποβάλουν αίτηση για πρώτη φορά πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται αναλυτικά στην εγκύκλιο. Οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλει παλαιότερα αίτηση πρέπει να έχουν όσα δικαιολογητικά αναφέρονται κατά περίπτωση στην εγκύκλιο.

Για την Εγκύκλιο-Αίτηση των αναπληρωτών ΕΑΕ πατήστε εδώ.

Για τους πίνακες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης πατήστε εδώ.

Για τον πίνακα ΚΕΔΔΥ πατήστε εδώ.