Δείτε εδώ...

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Τοποθέτηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών Τρίμηνης Διάρκειας.

Ενημερώνονται οι αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Τρίμηνης Διάρκειας:

  1. Παράλληλης Στήριξης
  2. Ειδικής Αγωγής ΣΜΕΑΕ-ΤΕ
  3. Παράλληλης Στήριξης

ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των κενών που τους αφορούν, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τις αιτήσεις τοποθέτησής τους (συνημμένο έγγραφο) στη Δ.Δ.Ε. Αιτωλ/νίας. Η αίτηση θα πρέπει να σταλεί μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 13:00 αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και θα λάβουν απαντητικό μήνυμα άμα τη παραλαβή τους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : 

Αφού συμπληρώσετε το συνημμένο έγγραφο αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επισυνάψτε το αποθηκευμένο αρχείο στο email που θα δημιουργήσετε. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση με μία από τις ακόλουθες προεκτάσεις:   .doc   .docx   .jpg   .png   .pdf.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν εντός της ημέρας  (οι τοποθετήσεις θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Αιτωλ/νίας ) σε σχολικές μονάδες και θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη 20 Οκτωβρίου στο σχολείο τοποθέτησης τους.