Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Δήλωση τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Παράλληλης στήριξης

Ενημερώνονται οι αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των κενών παράλληλης στήριξης που τους αφορούν (για αναπληρωτές) θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τις αιτήσεις τοποθέτησής τους (συνημμένο έγγραφο) στη ΔΔΕ Αιτ/νίας.  Η αίτηση θα πρέπει να σταλεί μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00 π.μ. αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και θα λάβουν απαντητικό μήνυμα  άμα τη παραλαβή τους. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : 

Αφού συμπληρώσετε το συνημμένο έγγραφο αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, επισυνάψτε το αποθηκευμένο αρχείο στο email που θα δημιουργήσετε. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση με μία από τις ακόλουθες προεκτάσεις : .doc   .docx     .jpg   .png    .pdf.