Δείτε εδώ...

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Λειτουργία 5 συνολικά Δημοσίων ΙΕΚ στο νομό

Την ερχόμενη χρονιά έχει εγκριθεί να λειτουργήσουν συνολικά πέντε δημόσια Ι.Ε.Κ. στο νομό. Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, στην Αμφιλοχία, τη Βόνιτσα, το Μεσολόγγι και τη Ναύπακτο.

Η κατάρτιση παρέχεται σε όλους ΔΩΡΕΑΝ. Βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσουν όλα τα παραπάνω Ι.Ε.Κ. είναι να δημιουργηθούν ειδικότητες, στις οποίες θα εγγραφούν και θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 20 καταρτιζόμενοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Κ. Αγρινίου (http://iek-agrin.ait.sch.gr). Εκεί έχουν αναρτηθεί και όλες οι ειδικότητες των Ι.Ε.Κ. που προσφέρονται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης να λειτουργήσουν και μπορεί να προταθούν.

Η προθεσμία που έχει δοθεί για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας είναι το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 7/7/2014.

Δείτε την ανακοίνωση στο συνημμένο αρχείο.

 

 

 

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Ανακοίνωση.pdf)Ανακοίνωση.pdf120 Kb